Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu arada ben gizliden gizliye Kenan'ın zorlandığını düşünüyorum. BAY + Singo veya Sara + bir miktar para ile bitebilir bu iş. Hemen Kadro yapayım:

Kenan---------Osimhen---------Yunus
---------------Can---Batrakov--------------
---------------------Lemina-------------------
Jakobs-Veiga-Sanchez-Sağlam Singo
Yani ikna etmek icin her seyi yapardim ben. Juve'ye karsi Baris da iyi oynamisti. Yani hakikaten ugrasirdim. Kenan benim gozumde super star birisi. Topu her ayagina aldiginda heyecanlandiriyor. Boyle bir topcumuz yok su anda. Takimda bir tek Yunus var. Top ayaginda biraz heyecan oldugum. Onun disinda gerisi hikaye

Ya hakikaten 15 yıldır forumdayım

Sabah argodan dolayı 2 gün uzaklaştırılan adam akşam gelip yine birilerine sidik yarıştırıyorsun sıkıntılı mısın gibi yazabiliyor ise

Ben yazmamayım demek ki ben hatalıyım

Anlamıyorum bu mevzuyu ya

İlk ben yazdım diyor yazmadığı da zamana bakarak anlayabiliyorsun ama yok yani insan gibi de yazmıyor

Sabah argodan dolayı 2 gün uzaklaştırılan adam akşam gelip yine birilerine sidik yarıştırıyorsun sıkıntılı mısın gibi yazabiliyor ise

İlk ben yazdım diyor yazmadığı da zamana bakarak anlayabiliyorsun ama yok yani insan gibi de yazmıyor

Git günlüğüne yaz tolgayı takip et bundan sonra. Engelliyorum seni

Kadroyu ben vermedim yonetim haklida demiyorum. Enriqe den olumlu olumsuz referans vermek mantikli degil bence diyorum
Enriqe 2 kez üst üste şampiyonlar ligi kazanmışsa tabiki oradan örnek vericez ve onu kopyalamaya çalışıcaz adam başarılı helal olsun deriz

Cengiz abi neden kendini üzüyorsun ki böyle bir akşamda, bak Fb yenilmiş.

Sol kanat gelince ben Barisi sol beke cekip , Jacobsu satis listesine koyardim. Takimda daha Kazimcan ve Eren var.
hocam yapma gözünü seveyim elindeki sağ bekler dahil tek gerçek bek ve tek sağlam beki mi yollayacaksın? Singo ve Sallai denen herifler dururken üstelik? Niye barış sol bek olsun neyi var defansı mı var? Sallai sağ bekte faulden başka ne yapıyor?

Osi, Yunus dışında şu iyiydi dediğimiz kim vardı Muradım
Azizim iyilik kotuluk konu degil, Davinsonun yerine u17 birini koysalar gene de mutlu olurum. Lakin Davinson dunya kupasi+izinden geldi henüz hazir degil o yuzden iki aydır sakat olan sengo oynayacak demek bizimle dalga gecmektir.

Erzurum maçına en azından Batrakov'un yetişmesi lazım. Ha Erzurum ha Rusya çocuk iklime de alışkındır yabancılık çemez.

121 yıllık Galatasaray tarihinin ilk Rus oyuncusu geliyor.........
İlginç bir istatistik. 1993 e kadar Rusya ile komşu idik

Geri
Üst Alt