- 5 Şubat 2013
- 15.515
- 2.687
- 1.828
Yakup kopartiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane bize fazla oyuncu cidden adam essek gibi koşuyor top taşıyor oyun kuruyor yetmiyorsola adam gelince formayı kaybedecek oyuncu barış değil sane
Yav sal sıkıp sıkıp duruyor zaten sağdan soldan görüp derleyip, cana ufak prüz falan diyodu arada 20 milyon var.Ya hakikaten 15 yıldır forumdayım
Sabah argodan dolayı 2 gün uzaklaştırılan adam akşam gelip yine birilerine sidik yarıştırıyorsun sıkıntılı mısın gibi yazabiliyor ise
Ben yazmamayım demek ki ben hatalıyım
Anlamıyorum bu mevzuyu ya
İlk ben yazdım diyor yazmadığı da zamana bakarak anlayabiliyorsun ama yok yani insan gibi de yazmıyor
Osi dışında ilk yarıda Sara iyiydi başka iyi olan falan yoktu, Yunus çok gayretliydi takdir edilir ama iyi falan değildi, zaten iyi bir yedekten öteye gidemeyecek bizdeOsi, Yunus dışında şu iyiydi dediğimiz kim vardı Muradım![]()
abi neden takılıyorsun ki? He de geç , hayat duyucumlarla güzelYa hakikaten 15 yıldır forumdayım
Sabah argodan dolayı 2 gün uzaklaştırılan adam akşam gelip yine birilerine sidik yarıştırıyorsun sıkıntılı mısın gibi yazabiliyor ise
Ben yazmamayım demek ki ben hatalıyım
Anlamıyorum bu mevzuyu ya
İlk ben yazdım diyor yazmadığı da zamana bakarak anlayabiliyorsun ama yok yani insan gibi de yazmıyor
Şuanda ki Leao için büyük bedel gibi duruyor. Hani geçen sene ki Milan takımı ve hocası malum kasvetli takım dedik ama Leao da baya bırakmış gibi. Kısmet..Bonuslarla teklifimiz 43. Üstüne çıkılmayacak milanda okey. Başkan ok olmalı.
Sane nin bek olarak Sallai ile oynamaktan mutlu olduğunu düşünmüyorum bu aradaYarışma yapılsın
Sane'nin bok gibi oynamasına sebep olarak uydurulan en komik bahane
10 numara yok, arkasında sallai var, takım arkadaşları salak onu anlamıyor, stadın ışıkları 83 derece açıyla gözüne geliyor olumsuz etkiliyor vs
yerli hiç bakmıyorlar. Hoca yerliLER alacağız demiştiİhtiyaç listesinde en sonda ama takviye yapılacak. Kişisel görüşüm zeze hala.
Beraldo kolpası sıkan vardı. Ona sorsun üstteki arkadaş![]()
40 satır sallasın umurum olmaz hatta keyifli bir gece belki inanırım şirinlere inanmak gibiCengiz abi neden kendini üzüyorsun ki böyle bir akşamda, bak Fb yenilmiş.
Bir çaba vardı diğerlerinde çabayı geçtim zarar vardı Gökhanım.İşi dışında ilk yarıda Sara iyiydi başka iyi olan falan yoktu, Yunus çok gayretliydi takdir edilir ama iyi falan değildi, zaten iyi bir yedekten öteye gidemeyecek bizde
Şöyle bir şey gerçekten varsa onu satmayan yönetimin de hocanın da16 milyon
Orta sahaya kimi alırsan al altı numaranı ceza sahası önüne baskıya gönderirsen delik deşik olursunhala bir umut orta saha bekliyorum.
bu takımın merkezinde delik var. rakipleri çok kolay geçiriyoruz geçen senenin son 2-2.5 ayından beri
villarreal ve çorum maçları da aynıydı.
bu halimizle anadolu deplasmanları kabusa dönebilir.
Kartal=eagleİsmail Kartal kalan 33 maçta 33 galibiyet alırsa 99 puanlık rekorunu egale ediyor.![]()
Hocam uzatmana gerek yok. İnanmak isteyen inansın. Normalde kendisine göre şu an Leao ve Can kadromuzdaydı son detaylardı falan. O yüzden uzatmaya gerek yok. İsteyen inanır.Bak laf soktuğu mesajında bile bitti yazmıyor
''Muhtemelen'' yazmış
Bugün Tolgahan'ın twitin 1 dakika sonrası Bittiyazıyor sonra ilk ben dedim diyor
Düzgünce konuşabilse ikili diyaloğa da açığım ama yok arkadaş
torreira'ya dur desek de gider bence. oyunu hep böyleydi. sabit oynatmak kolay olmaz. lemina ile denedik dediğin gibi ama o zaman da baskı pek olmuyor ilerideOrta sahaya kimi alırsan al altı numaranı ceza sahası önüne baskıya gönderirsen delik deşik olursun
Ya adam gibi altı alıp Toreira ya geç 8 e git baskıya diyeceksin ki Lemina varken böyle oynuyordu en iyi maçlarımızda böyle oldu
Yada Toreira yerinde kalacak
Toreira Sara Yunus olmaz olmayacak
Sallai singo ya göre arda veya mithat.yerli hiç bakmıyorlar. Hoca yerliLER alacağız demişti