Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Lang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.

Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.

Batrakov u daha önce başkan kanadının istediğini ve bitireceğini söylemiştim. Muhtemelen geri kalan transferler de onun kanadından gelecek.

Şörlota resmi teklif yapıldı başkan takımda görmeyi istiyor. Camavinga takip ediliyor. Bruno için son bir yoklama çekecekler p tesi günü.

Singo ilk giden olacak muhtemelen. 38 milyon teklif var ama şartlara bağlı.

Can için sabah bir görüşme daha olacak.

Abde zor. Olacak iş değil sanmıyorum.

Sane’nin tavırlarından başkan rahatsız onun da biletini kesebilir.

Geçenlerde sürpriz bir isim var cumaya yetişmesi için uğraşıyorlarmış isim bilmiyorum dediğim şörlotmuş.

Adı düşmemiş bir kanat daha var. 26 28 aralığında. Ben de söylemeyeyim yakında düşer adı o da ağır bir isim.

Lemina kalacak fesih haberleri doğru değil.

Torreira ile hafta başı bir görüşme olacak. Oyuncu bazı konularda mutsuz.

Çok detaylı rapor gelmiş yine her konuda kulaktan kulağa...

O 3e biri mahveden barış denen arkadaş
Adamını alıp sanenin yanına doğru koşu attı
Adam içeri çekemedi dışarı çekti
Barış on direk gösterip az kendini geri atsa penaltıdan bomboş şut atardı yada Sane iceri çekerdi barışın futbol zekası yok
Yok reis olur mu ya Sane’de suç :D Her boka atlayan senede 30 tane frikik atan Sara her frikikte topun başına geçiyor Sane niye geride üzgün duruyormuş gamsızmış :D Torreira ile verkaç yapıp önü bomboşken torreira sola dönerek pas atmayınca da suçu Sane’ye atanı gördüm. Sane Torreira’ya iyi pas verememiş Torreira tek topu oynayamazmış :D Dursun Özbek’e salladığımız kadar şu takımın taraftarının yarısına sallamamız lazım.

Nottingham yapan kulüp de. Temmuzun ortasından beri ilgililer. Oyuncu almadan satma yok bu dönem.

Teklif gelmiyor diye goy goy var.

Barış
Sanchez
Eren
Jacobs
Sallai
Singo
Yunus
Sara
Sane

Hepsine sözlü teklif geldi. Ekşide nisanda yazmıştım sara, sallai ve barış a pl den teklifler nisan ayında geldi ta.

Başkan rakamları yüksek çekiyor. 16 a sattın sallai yi o rakamlara kimi alacaksın kafasında.
Zaten takım upgrade olacaksa 16 ya satıp 30 a alacaksın 20 ye satıp 40 a alacaksın
Biri başkana anlatsın takım kurmak sıfırdan oyuncu almakla olmuyor elinde kini satıp daha iyisini alacaksın ülkede birde yabancı sınırı varken

Normal bir yönetim yönetim istifa seslerinin ardından rakip de puan kaybettiyse gönül almak için transfer açıklandı ama bu hain oğlu hainler yine açıklamıyor. Allah bin belanızı versin

Bizimkilerin çingene pazarlığı yaptığını gören patlakov
1786831126744.webp

Normal bir yönetim yönetim istifa seslerinin ardından rakip de puan kaybettiyse gönül almak için transfer açıklandı ama bu hain oğlu hainler yine açıklamıyor. Allah bin belanızı versin
Dursun daha locasında ağırladığı yalamalar ile taraftara hocaya hakaret ettiriyor

Nottingham yapan kulüp de. Temmuzun ortasından beri ilgililer. Oyuncu almadan satma yok bu dönem.

Teklif gelmiyor diye goy goy var.

Barış
Sanchez
Eren
Jacobs
Sallai
Singo
Yunus
Sara
Sane

Hepsine sözlü teklif geldi. Ekşide nisanda yazmıştım sara, sallai ve barış a pl den teklifler nisan ayında geldi ta.

Başkan rakamları yüksek çekiyor. 16 a sattın sallai yi o rakamlara kimi alacaksın kafasında.
Başkan ne istiyorsun birader adam satmıyorsun adam almıyorsun amacın ne küfür edicem şimdi uzun paçalarına.

Sallai gördüğüm en düz adam. Salak salak koşup faul yapmaktan başka hiçbir şey yapmayan 30 yaşına gelmiş adama 16 milyon teklif geliyor ve satmıyorlarsa cidden ihanet ediyorlar kulübe

Yok reis olur mu ya Sane’de suç :D Her boka atlayan senede 30 tane frikik atan Sara her frikikte topun başına geçiyor Sane niye geride üzgün duruyormuş gamsızmış :D Torreira ile verkaç yapıp önü bomboşken torreira sola dönerek pas atmayınca da suçu Sane’ye atanı gördüm. Sane Torreira’ya iyi pas verememiş Torreira tek topu oynayamazmış :D Dursun Özbek’e salladığımız kadar şu takımın taraftarının yarısına sallamamız lazım.
Ceza sahasından şut atıp santradan taca gönderen topçu benim gözümde yok
Yine ekran karartsin işe yarar belki

acaba Arsenal'a Singo'yu mu verecez
sag ayakli stoper sag bek ariyolarmis

Tolgahan'in 30m dedigi kim olabilir baska
Sara icin hic aklima bi yer gelmiyor

Geri
Üst Alt