- 31 Aralık 2015
- 15.089
- 9.893
- 1.588
Beklerin ikisi kronik sakat digeri bek bile değil boşuna 3 yabancı hakkı doluyor. böyle planlama mı olur yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lang 6. 7. Alternatif listede. Ensico da olduğu gibi o da gerilerde. Sıcak bir şey yok kendisiyle alakalı.
Leao için normalde istesek yarın indirilir ama başkanın bu transferi istemediği söyleniyor.
Batrakov u daha önce başkan kanadının istediğini ve bitireceğini söylemiştim. Muhtemelen geri kalan transferler de onun kanadından gelecek.
Şörlota resmi teklif yapıldı başkan takımda görmeyi istiyor. Camavinga takip ediliyor. Bruno için son bir yoklama çekecekler p tesi günü.
Singo ilk giden olacak muhtemelen. 38 milyon teklif var ama şartlara bağlı.
Can için sabah bir görüşme daha olacak.
Abde zor. Olacak iş değil sanmıyorum.
Sane’nin tavırlarından başkan rahatsız onun da biletini kesebilir.
Geçenlerde sürpriz bir isim var cumaya yetişmesi için uğraşıyorlarmış isim bilmiyorum dediğim şörlotmuş.
Adı düşmemiş bir kanat daha var. 26 28 aralığında. Ben de söylemeyeyim yakında düşer adı o da ağır bir isim.
Lemina kalacak fesih haberleri doğru değil.
Torreira ile hafta başı bir görüşme olacak. Oyuncu bazı konularda mutsuz.
seni @Aşil Ohtani heise havale ediyorumciddi mi bu? lev yashinler, arshavinler pavluchenkolar golovinler vesaire
Tr düşünmüyor oyuncuKenan hic mi gundem olmadi peki? Hic bir bilgi haber vs geldi mi hocam kulagina
Yeni değil hiçbiri bir haftadır gündem bu oyuncular üzerine hep.Çok detaylı rapor gelmiş yine her konuda kulaktan kulağa...
Yok reis olur mu ya Sane’de suçO 3e biri mahveden barış denen arkadaş
Adamını alıp sanenin yanına doğru koşu attı
Adam içeri çekemedi dışarı çekti
Barış on direk gösterip az kendini geri atsa penaltıdan bomboş şut atardı yada Sane iceri çekerdi barışın futbol zekası yok
Zaten takım upgrade olacaksa 16 ya satıp 30 a alacaksın 20 ye satıp 40 a alacaksınNottingham yapan kulüp de. Temmuzun ortasından beri ilgililer. Oyuncu almadan satma yok bu dönem.
Teklif gelmiyor diye goy goy var.
Barış
Sanchez
Eren
Jacobs
Sallai
Singo
Yunus
Sara
Sane
Hepsine sözlü teklif geldi. Ekşide nisanda yazmıştım sara, sallai ve barış a pl den teklifler nisan ayında geldi ta.
Başkan rakamları yüksek çekiyor. 16 a sattın sallai yi o rakamlara kimi alacaksın kafasında.
Yav manyak mısınız siz, Türkiye’nin en iyi topçusu, gelip Türkiye’ye kariyerini mi yerle bir mi yapacak. Ayrıca 100 milyonlar verecek durumumuz da yok.Kenan hic mi gundem olmadi peki? Hic bir bilgi haber vs geldi mi hocam kulagina
Dursun daha locasında ağırladığı yalamalar ile taraftara hocaya hakaret ettiriyorNormal bir yönetim yönetim istifa seslerinin ardından rakip de puan kaybettiyse gönül almak için transfer açıklandı ama bu hain oğlu hainler yine açıklamıyor. Allah bin belanızı versin
Başkan ne istiyorsun birader adam satmıyorsun adam almıyorsun amacın ne küfür edicem şimdi uzun paçalarına.Nottingham yapan kulüp de. Temmuzun ortasından beri ilgililer. Oyuncu almadan satma yok bu dönem.
Teklif gelmiyor diye goy goy var.
Barış
Sanchez
Eren
Jacobs
Sallai
Singo
Yunus
Sara
Sane
Hepsine sözlü teklif geldi. Ekşide nisanda yazmıştım sara, sallai ve barış a pl den teklifler nisan ayında geldi ta.
Başkan rakamları yüksek çekiyor. 16 a sattın sallai yi o rakamlara kimi alacaksın kafasında.
Ceza sahasından şut atıp santradan taca gönderen topçu benim gözümde yokYok reis olur mu ya Sane’de suçHer boka atlayan senede 30 tane frikik atan Sara her frikikte topun başına geçiyor Sane niye geride üzgün duruyormuş gamsızmış
Torreira ile verkaç yapıp önü bomboşken torreira sola dönerek pas atmayınca da suçu Sane’ye atanı gördüm. Sane Torreira’ya iyi pas verememiş Torreira tek topu oynayamazmış
Dursun Özbek’e salladığımız kadar şu takımın taraftarının yarısına sallamamız lazım.
Şu onayı ver de aksiyon olsun hocam.

Yok kaslarını göstersin macfit spor kulübüyüz ya biz hayvanat lazım bize teknik adam lazım değilCeza sahasından şut atıp santradan taca gönderen topçu benim gözümde yok
Yine ekran karartsin işe yarar belki