Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
121 yıllık Galatasaray tarihinin ilk Rus oyuncusu geliyor.........
İlginç bir istatistik. 1993 e kadar Rusya ile komşu idik

sola adam gelince formayı kaybedecek oyuncu barış değil sane
Sane bize fazla oyuncu cidden adam essek gibi koşuyor top taşıyor oyun kuruyor yetmiyor
Sallai denen arkadaşın yüzünden beke gelip savunma yapıyor her hücumun içinde
Ama ceza sahasından şut atıp topu orta sahadan taca atan Gökhan sazdagina madara olan barış oynuyacaksa kapatıp gitsinler klubu

Ya hakikaten 15 yıldır forumdayım

Sabah argodan dolayı 2 gün uzaklaştırılan adam akşam gelip yine birilerine sidik yarıştırıyorsun sıkıntılı mısın gibi yazabiliyor ise

Ben yazmamayım demek ki ben hatalıyım

Anlamıyorum bu mevzuyu ya

İlk ben yazdım diyor yazmadığı da zamana bakarak anlayabiliyorsun ama yok yani insan gibi de yazmıyor
Yav sal sıkıp sıkıp duruyor zaten sağdan soldan görüp derleyip, cana ufak prüz falan diyodu arada 20 milyon var.

Bak laf soktuğu mesajında bile bitti yazmıyor

''Muhtemelen'' yazmış

Bugün Tolgahan'ın twitin 1 dakika sonrası Bitti :) yazıyor sonra ilk ben dedim diyor

Düzgünce konuşabilse ikili diyaloğa da açığım ama yok arkadaş

Ya hakikaten 15 yıldır forumdayım

Sabah argodan dolayı 2 gün uzaklaştırılan adam akşam gelip yine birilerine sidik yarıştırıyorsun sıkıntılı mısın gibi yazabiliyor ise

Ben yazmamayım demek ki ben hatalıyım

Anlamıyorum bu mevzuyu ya

İlk ben yazdım diyor yazmadığı da zamana bakarak anlayabiliyorsun ama yok yani insan gibi de yazmıyor
abi neden takılıyorsun ki? He de geç , hayat duyucumlarla güzel :)

Yarışma yapılsın

Sane'nin bok gibi oynamasına sebep olarak uydurulan en komik bahane

10 numara yok, arkasında sallai var, takım arkadaşları salak onu anlamıyor, stadın ışıkları 83 derece açıyla gözüne geliyor olumsuz etkiliyor vs
Sane nin bek olarak Sallai ile oynamaktan mutlu olduğunu düşünmüyorum bu arada

htalksun dediginden anladigim milan bize tamam leao'yu sizin dediginiz paraya size verelim demis biz de yoo biz simdi o kadar vermiyoz demisiz
net soylemedi de ima etti

hala bir umut orta saha bekliyorum.
bu takımın merkezinde delik var. rakipleri çok kolay geçiriyoruz geçen senenin son 2-2.5 ayından beri
villarreal ve çorum maçları da aynıydı.
bu halimizle anadolu deplasmanları kabusa dönebilir.
Orta sahaya kimi alırsan al altı numaranı ceza sahası önüne baskıya gönderirsen delik deşik olursun
Ya adam gibi altı alıp Toreira ya geç 8 e git baskıya diyeceksin ki Lemina varken böyle oynuyordu en iyi maçlarımızda böyle oldu
Yada Toreira yerinde kalacak
Toreira Sara Yunus olmaz olmayacak

Bak laf soktuğu mesajında bile bitti yazmıyor

''Muhtemelen'' yazmış

Bugün Tolgahan'ın twitin 1 dakika sonrası Bitti :) yazıyor sonra ilk ben dedim diyor

Düzgünce konuşabilse ikili diyaloğa da açığım ama yok arkadaş
Hocam uzatmana gerek yok. İnanmak isteyen inansın. Normalde kendisine göre şu an Leao ve Can kadromuzdaydı son detaylardı falan. O yüzden uzatmaya gerek yok. İsteyen inanır.

Orta sahaya kimi alırsan al altı numaranı ceza sahası önüne baskıya gönderirsen delik deşik olursun
Ya adam gibi altı alıp Toreira ya geç 8 e git baskıya diyeceksin ki Lemina varken böyle oynuyordu en iyi maçlarımızda böyle oldu
Yada Toreira yerinde kalacak
Toreira Sara Yunus olmaz olmayacak
torreira'ya dur desek de gider bence. oyunu hep böyleydi. sabit oynatmak kolay olmaz. lemina ile denedik dediğin gibi ama o zaman da baskı pek olmuyor ileride
orta sahaya güncelleme çekmek lazımdı komple
hakkımızda hayırlısı

Geri
Üst Alt