- 2 Temmuz 2011
- 138.571
- 59.180
- 5.488
İki bek gönderip 1 genç sagbek
Camavinga da hem solbek hem ortasaha yedekleyecek öyle mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arnold enteresan bir şekilde işimize Okan hocanın oyununa uyan bir bek. Ama astarı kendisinden pahalı olurReal madridden arnoldu yazanlar olmuşta boş is bence
Vok büyük sorun bizim oyunda.Söylüyoruz işte
Çok kötü kardeşim
Devamlı yan pas geri pas
Adam koca maç bir kere dikine pas attı o da gol oldu
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskana sorsan genc sag bekimiz var para harcamayalim moduna girerİki bek gönderip 1 genç sagbek
Dusunce oymuş amaBaskana sorsan genc sag bekimiz var para harcamayalim moduna girer
Hic bir seye inanmiyorum sergei.Dusunce oymuş ama
Leao yerine bunu alabilsek keşke.Said El Mala Dortmund’a transferi yatmış. Paoktaki çocuğu almışlar. Parayı buna gönüp bir tane de orta saha alsınlar. Maaşı az olacağı için maliyeti Leao’nun %30 falan altına biter. İyi mi bilmiyorum gerçi de listede diyorlardı
55 istemiş köln ondan yatmışSaid El Mala Dortmund’a transferi yatmış. Paoktaki çocuğu almışlar. Parayı buna gönüp bir tane de orta saha alsınlar. Maaşı az olacağı için maliyeti Leao’nun %30 falan altına biter. İyi mi bilmiyorum gerçi de listede diyorlardı
Tutulma sonrası 10 gün içinde büyük bir transfer bekliyorum Sergen. Hiç ismi çıkmamış bir yıldız. 18 veya 19 Ağustos olarak tarihlendirdim.2003-jupiter aslan-italyadan sarr
2014 jupiter aslan- italyadan pandev ve dzemaili
2026-jupiter aslan-Leao
50+5 deniliyor. Dortmund 45+5’teymiş. 5 maaş desen 4 yıllık maliyeti Leao’nun altında oluyor. Dortmund sonraki satış payı vermemiştir btw. Satış paylı onların teklife de bitebilir iş55 istemiş köln ondan yatmış
İyi tarihler.çünkü mümkün.Tutulma sonrası 10 gün içinde büyük bir transfer bekliyorum Sergen. Hiç ismi çıkmamış bir yıldız. 18 veya 19 Ağustos olarak tarihlendirdim.