Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Sneijder de çalım atmiyodu

O da mı çöp

dar alanda topla dönebiliyordu sneijder,, ayrıca top tekniği şut tehdidi vs o kadar yüksekti ki o pozisyon için elzem olan eksilerini tolere edebiliyordun

bu batrakovun bel sıkıntılı sprint zaten yok oyun aklı, top tekniği sneijderin yarısı eder mi şüpheli

yunusu kesebileceğini sanmıyorum

Spence kaca gitmisti Inter'e?

Spence kaca gitmisti Inter'e?
30m€

1786871719670.webp

Diyelim Osimhen 130 milyona gitti. Hadi birde sürpriz oluyor Singo 30-35 arasi gidiyor. O para ile siz ne yapardiniz? 3+2 hakkimiz oluyor

Gelenler o zaman böyle olmali: U23 Sag Bek, 2 Forvet, 1 Sol Acik + Batrakov yapip transferi bitirirler o zaman.

Yuksekmis yav, ama singoya teklif olup kabul etsen (ya da intere satsan) yerine dusunebilirdin belki... O maasa zor tabi ama DK da hic fena oynamadi, epey de pir pir top kovaladi.

Bence bedava ..Spence'i 2sene once yazdim zorunluluktan oynatiyorlardi... Hem sag bek hem sol bek ayni oranda oynayabiliyor savunmasi iyi caki gibi hucuma cikislari da var..

Bence bedava ..Spence'i 2sene once yazdim zorunluluktan oynatiyorlardi... Hem sag bek hem sol bek ayni oranda oynayabiliyor savunmasi iyi caki gibi hucuma cikislari da var..
Bize gore yuksekmis demek istedim ama singo.ile.formul olusturabilirdin. Cunku 5 6 maasi da var singonun. Total maliyet olarak duserdi muhtemelen.

Her ne kadar istesemde istikrarli oynasin diye ama olmuyor. 1 sezon cuval maas verdin bosa nerdeyse

Diyelim Osimhen 130 milyona gitti. Hadi birde sürpriz oluyor Singo 30-35 arasi gidiyor. O para ile siz ne yapardiniz? 3+2 hakkimiz oluyor

Gelenler o zaman böyle olmali: U23 Sag Bek, 2 Forvet, 1 Sol Acik + Batrakov yapip transferi bitirirler o zaman.

İnşaat projesi yapardım, birde su topuna dünya yıldızı çektik mi tamamdır

Geri
Üst Alt