Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.505
- 1.478
- 1.893
Gsc futbol ulemaları sessiz bu konudaEn çok teklifi sallai almış takımda.
Premier ligden teklif gelmiş yine vermemisiz temmuzda
İsteyenler mayista fulham ,nottingham forrest ve totenham
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsc futbol ulemaları sessiz bu konudaEn çok teklifi sallai almış takımda.
Premier ligden teklif gelmiş yine vermemisiz temmuzda
İsteyenler mayista fulham ,nottingham forrest ve totenham
Sneijder de çalım atmiyodu
O da mı çöp
2026 istatistikleri iyi adamin ne dersek diyelimGsc futbol ulemaları sessiz bu konuda
Göktuğum taslaklarımda kalmış paylaşayım dedim![]()
Spence kaca gitmisti Inter'e?
32ydi galiba
Yuksekmis yav, ama singoya teklif olup kabul etsen (ya da intere satsan) yerine dusunebilirdin belki... O maasa zor tabi ama DK da hic fena oynamadi, epey de pir pir top kovaladi.
UlanKral Icardi buna üzüldü, tatile doymuş diri bir Icardi varken bizi şaşırtıyorsun Fordçu Muradım![]()
Osimhen giderse kimi alabileceksin ulanAttan inip eşeğe mi binelim ha!?
Yuksekmis yav, ama singoya teklif olup kabul etsen (ya da intere satsan) yerine dusunebilirdin belki... O maasa zor tabi ama DK da hic fena oynamadi, epey de pir pir top kovaladi.
Sara balogun takasıBalogun gelsin hocam direkt
Sarayi takasla verelim+20 milyon
Bize gore yuksekmis demek istedim ama singo.ile.formul olusturabilirdin. Cunku 5 6 maasi da var singonun. Total maliyet olarak duserdi muhtemelen.Bence bedava ..Spence'i 2sene once yazdim zorunluluktan oynatiyorlardi... Hem sag bek hem sol bek ayni oranda oynayabiliyor savunmasi iyi caki gibi hucuma cikislari da var..
Sara 25 eder en azindan baloguna en az 40-45 istedilerSara balogun takası
Orta sahaya hakan ç
Fit miyiz rtaş
Diyelim Osimhen 130 milyona gitti. Hadi birde sürpriz oluyor Singo 30-35 arasi gidiyor. O para ile siz ne yapardiniz? 3+2 hakkimiz oluyor
Gelenler o zaman böyle olmali: U23 Sag Bek, 2 Forvet, 1 Sol Acik + Batrakov yapip transferi bitirirler o zaman.