- 18 Temmuz 2009
- 82.461
- 241.367
- 5.263
Lang gayet iyi oyuncu, takımı da benimsemiş ve uyumlu, sadece o kontenjanı daha iyi oyuncu için kullanmak daha iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parmaksız langı neden bu kadar istiyorsun adminimLang gayet iyi oyuncu, takımı da benimsemiş ve uyumlu, sadece o kontenjanı daha iyi oyuncu için kullanmak daha iyi olur.
Dayı bunlar langdan daha iyisini alsınlar 3 ay foruma girmem ben. Bu çocuğun 1 sene önce psvde yaptıkları da ortada.parmaksız langı neden bu kadar istiyorsun adminim
asprillayıda ben istiyorum herkesin istedigi olacaksa
elbette maçın zorluk seviyesine göre arkada lemina ,Yani Sara ile beraber 2 8’mi?
talibi yok hocam 10 m € civarına salsınlar o zamanDayı bunlar langdan daha iyisini alsınlar 3 ay foruma girmem ben. Bu çocuğun 1 sene önce psvde yaptıkları da ortada.
hocam sus be
kanat oyuncuların maharetli ve mahir olmak zorunda bu yüzden ila iq olarak düşük olacaksa zenci oynatıcan garry rodrigues gibi biraz gerizekalı olur ama en azından santraforuna top getirirBire birde calim ile adam gecemeyen kanat oyunculardan nefret ediyorum. Kanat oyuncu dedigim rakibini maymuna cevirip, durmadan pazara gönderip orda acisini dindirmek icin karpuz almaya gönderecek.
Bizdekiler hizla veya vücüt gücu ile gecmeye calisiyor rakibi bunu yapamayinca hemen geri pas.
hem hocam diyon
hem saygısızlık yapıyon
misali
#aklımızı karıştırma üstat
Sence Leao mu Lang mı ?Lang gayet iyi oyuncu, takımı da benimsemiş ve uyumlu, sadece o kontenjanı daha iyi oyuncu için kullanmak daha iyi olur.
Marttan beri diyorum 15 kafi kendisi için düşürsün bonservisini gelsin. O paraya ondan iyisini bulamazsın şu dakika hele.talibi yok hocam 10 m € civarına salsınlar o zaman
Asprilla’nın bir katkısı yok, Lang bağlantı oyununa ciddi katkı vermişti geldikten sonra.parmaksız langı neden bu kadar istiyorsun adminim
asprillayıda ben istiyorum herkesin istedigi olacaksa
valla leao kazması gelmesinde farketmez lang barış duosu iyiydiAsprilla’nın bir katkısı yok, Lang bağlantı oyununa ciddi katkı vermişti geldikten sonra.
İsmi geçenlerin çoğundan da daha fazla katkı verir.
En buyuk hatamiz Lemina ile yenilemek oldu. Tas gibi ilk 11 seviyesi bir 6 almaliydik. Dursun ucuz diye gitti bir sene de ekstra sozlesme verdi.elbette maçın zorluk seviyesine göre arkada lemina ,
torreira sara yaptığın sürece hem geçiş yemeye devam ediyorsun hem alan kapatamıyorsun torreiranın ilk yaptığı şok presi iyi o topu alamadığı an bitiyor ama üstüne geçişlerde ne yeterince hızlı ne de top kesecek gücü var