Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Gelecek hafta içi osimhene el sallarsınız. Güzel bir veda videosu çeker gider.
Bir daha da bu topraklara bu düzenbazların olduğu ortama da ayak basacağını zannetmiyorum.

Fırsat transferini de beklesinler hala

Bu nedir la, her sezon aynı çile.
Bizim yönetim hiç mi ders çıkarmaz.

Yemin billah ahmaklıktır bir yönetimin kendi taraftarına çektirdiģi bu çile, ve böylece moral motivasyonu da yerle bir edoyorlar...

Geçen sezon da benzer şeyler oldu. Ayıptır günahtır. Amatörce yönetilen bir transfer komitemiz var.

Bundan önceki sezonlarda da alınan ve verim alamadığımız onca panik transferler var ki, yine yol onu gösteriyor.

En büyük üzüntüm de 5 de 5 yapabilme fırsatına biz konsantreyken yönetimin şeyinde bile değil (planlarında) 😅

Yani Sara ile beraber 2 8’mi?
elbette maçın zorluk seviyesine göre arkada lemina ,
torreira sara yaptığın sürece hem geçiş yemeye devam ediyorsun hem alan kapatamıyorsun torreiranın ilk yaptığı şok presi iyi o topu alamadığı an bitiyor ama üstüne geçişlerde ne yeterince hızlı ne de top kesecek gücü var

Bire birde calim ile adam gecemeyen kanat oyunculardan nefret ediyorum. Kanat oyuncu dedigim rakibini maymuna cevirip, durmadan pazara gönderip orda acisini dindirmek icin karpuz almaya gönderecek.

Bizdekiler hizla veya vücüt gücu ile gecmeye calisiyor rakibi bunu yapamayinca hemen geri pas.
kanat oyuncuların maharetli ve mahir olmak zorunda bu yüzden ila iq olarak düşük olacaksa zenci oynatıcan garry rodrigues gibi biraz gerizekalı olur ama en azından santraforuna top getirir

Napoli Martinelli için para dilenecek. Maksimum 15 milyona salarlar

parmaksız langı neden bu kadar istiyorsun adminim

asprillayıda ben istiyorum herkesin istedigi olacaksa
Asprilla’nın bir katkısı yok, Lang bağlantı oyununa ciddi katkı vermişti geldikten sonra.

İsmi geçenlerin çoğundan da daha fazla katkı verir.

elbette maçın zorluk seviyesine göre arkada lemina ,
torreira sara yaptığın sürece hem geçiş yemeye devam ediyorsun hem alan kapatamıyorsun torreiranın ilk yaptığı şok presi iyi o topu alamadığı an bitiyor ama üstüne geçişlerde ne yeterince hızlı ne de top kesecek gücü var
En buyuk hatamiz Lemina ile yenilemek oldu. Tas gibi ilk 11 seviyesi bir 6 almaliydik. Dursun ucuz diye gitti bir sene de ekstra sozlesme verdi.

Birde tesis yapacakmış da onun içn kredi çekmişmiş. O parayı da yemedilerse ne olayım

Geri
Üst Alt