- 30 Temmuz 2009
- 12.698
- 7.008
- 1.993
Yanlış. Ligde golü yok. Toplam 2 gol, 3 asist.Ligde 13 maç 704 dk 3 gol 2 asist 8 maç süresi
2 golü şampiyonlar liginde.
3 asisti süper ligde.
Ligde 13 maç, 704 dakika, 3 asist. gol yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış. Ligde golü yok. Toplam 2 gol, 3 asist.Ligde 13 maç 704 dk 3 gol 2 asist 8 maç süresi
Sorun iyiliğinden kötülüğünden çok garanti ilk 11 oynamayacak olması. Tartışmasız bir isim gelip banko oynaması lazım. Sağ taraf için barış sane yunus üçlüsü kapıştırılmalı hangisi iyiyse o oynasın diğer ikisi yedekLang'ın kaç maçı iyi falan da ezber oğlu ezber yorum, bakalım hep birlikte. İlk 3 maçında gayet iyiydi (kayseri-rize-eyüp)
Konya maçında yedekti, girdi boey'e acayip bi ara top attı tertemiz golümüzü saymadılar hatırlarsanız. O maçı da çözecekti. Sonrasındaki alanya ve başakşehir maçlarında da iyiydi
CLde içerdeki juve ve lpool maçlarında iyiydi, lpool deplasmanında parmağı gitti sonra çok kısıtlı süre almış zaten 45 dk oynadığı antalya maçına kadar. Çok fazla acıyla oynadığını söylüyordu
İnanmıyorsanız gidip maç maç yorumlara bakabilirsiniz, hep övülüyordu burada da.
Yani 4 aylığına gelen adamdan ne gibi bir katkı bekliyordunuz daha fazla enteresan
Ekli dosyayı görüntüle 331651
hocam heğ?Eryamanda yaptı fren
5 çocukla gelse bile kabul ederim gibi nöbethocam heğ?
İşin tuhafı kerem akturkoglunu ozluyorumÇalışıyorlardı dostum, kerem ekstra frikik idmanı falan yapıyordu.
Galatasaray sop vs zırvadı çıkardılar milleti dolandırıyolar ne oldu özel içerikler sadece şurada burada kutlama mı?
Ağustosa kadar şampiyonluk kutlayan görmemişlerin yönettiği kulüpten beklentiniz çok fazla.
Bunu gol asist sayısına göre mi söylüyorsun yoksa oyun anlamında mı? Oyun anlamında söylüyorsan lang ın sol barış ın sağ kanattaki oyunu gayet makul bir oyundu...bir tarafta top kaybetmeyen topun kıymetini bilen bir oyuncu diğer tarafta ise boğucu rakibi öldüren bir oyuncu ile gayet iyi sonuçlar ve oyunlar ortaya koyuyorduk...No lang ligde kötüydü gol attığı cl maçında da gole kadar iyi değildi.Unutulmuş.
Okan kimseyi aldıramaz yav. Menajerler kimi kitlerse ona okey diyecek ben istedim diyecek. Kimse de sormayacak madem istiyorsun neden oynatmyorsun aldırdıklarını diyrHiç merak etmeyin
Boeyi alıp 3 sagbekle 2.yariya başlayan hocamız
Hem leao hem lang aldırır bu işin sonunda.
Çünkü langi o da istiyo
Ki iyi olur.Nasilsa gelmeyecek bruno fernandes.Bari playmaker kanat olsun bi tane de
3 asist 2 sarı kartmıs.Yanlış. Ligde golü yok. Toplam 2 gol, 3 asist.
2 golü şampiyonlar liginde.
3 asisti süper ligde.
Ligde 13 maç, 704 dakika, 3 asist. gol yok.
Baştan beri kanada u23 almamız gerektiğini düşünüyorum ama yetişkin alacaksak leaonun 3te 1i maliyetine langı alırım
Dkyı baz aldığında 11-12 maç yapar max ki langın olayı oyun kurucu olması bekini ve yanındakileri oyuna katabilmesi, top tutabilmesi bunları da gayet iyi yaptığını düşünüyorum
Bence böyle bir adama ihtiyacımız var u23ü bulunursa daha tatmin olurum tabi