Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Lang'ın kaç maçı iyi falan da ezber oğlu ezber yorum, bakalım hep birlikte. İlk 3 maçında gayet iyiydi (kayseri-rize-eyüp)

Konya maçında yedekti, girdi boey'e acayip bi ara top attı tertemiz golümüzü saymadılar hatırlarsanız. O maçı da çözecekti. Sonrasındaki alanya ve başakşehir maçlarında da iyiydi

CLde içerdeki juve ve lpool maçlarında iyiydi, lpool deplasmanında parmağı gitti sonra çok kısıtlı süre almış zaten 45 dk oynadığı antalya maçına kadar. Çok fazla acıyla oynadığını söylüyordu

İnanmıyorsanız gidip maç maç yorumlara bakabilirsiniz, hep övülüyordu burada da.

Yani 4 aylığına gelen adamdan ne gibi bir katkı bekliyordunuz daha fazla enteresan

Ekli dosyayı görüntüle 331651
Sorun iyiliğinden kötülüğünden çok garanti ilk 11 oynamayacak olması. Tartışmasız bir isim gelip banko oynaması lazım. Sağ taraf için barış sane yunus üçlüsü kapıştırılmalı hangisi iyiyse o oynasın diğer ikisi yedek

Hani oğlum transfer... sürekli nirşeyler pompalanıyor da ortada icraat yok... nasıl olcek bu işler???

Hiç merak etmeyin

Boeyi alıp 3 sagbekle 2.yariya başlayan hocamız

Hem leao hem lang aldırır bu işin sonunda.

Çünkü langi o da istiyo

Ki iyi olur.Nasilsa gelmeyecek bruno fernandes.Bari playmaker kanat olsun bi tane de

1 ay sonra stadyuma gelemeyecek korkak sezonu bile isteye sattı.
Bunları erzurum maçında hala korumaya çalışan bir okan olursa ömrünün geri kalanında acunun kediciği olarak hullcitye uzayabilir

Çalışıyorlardı dostum, kerem ekstra frikik idmanı falan yapıyordu.

Galatasaray sop vs zırvadı çıkardılar milleti dolandırıyolar ne oldu özel içerikler sadece şurada burada kutlama mı?
Ağustosa kadar şampiyonluk kutlayan görmemişlerin yönettiği kulüpten beklentiniz çok fazla.
İşin tuhafı kerem akturkoglunu ozluyorum

Osimhene asistler yapardi net şekilde

leao gibi herife 50 milyon bons + 10 mil maaş vereceğime bin kere lang tercih ederim
martinelli felan öyle takıma seviye atlatacak topçular değil

kaldı ki lang yarın gelsin erzurum maçına 11 koy oynasın akarı yok kokarı yok aman gamsız mı adapte olacak mı derdimiz olmaz en azından yarı maliyetine yazılan çizilen isimlerden de fazla katkı verir bonservisi alınınca

tek problem daha iyisi diye diye bekleten teknik heyet ve transfer özürlüsü yönetimin bize gelmek için haber gönderen adamı eylüle kadar bitirememesi

sen milleti eylüle kadar bekletip lang çekersen anana söverler tabi bu ahrazlar toplum psikolojisi beklenti yönetimi nedir bilmiyor

mesela çorum maçında son 20 dk lang içeri atabilsek dönmüştü maç

No lang ligde kötüydü gol attığı cl maçında da gole kadar iyi değildi.Unutulmuş.
Bunu gol asist sayısına göre mi söylüyorsun yoksa oyun anlamında mı? Oyun anlamında söylüyorsan lang ın sol barış ın sağ kanattaki oyunu gayet makul bir oyundu...bir tarafta top kaybetmeyen topun kıymetini bilen bir oyuncu diğer tarafta ise boğucu rakibi öldüren bir oyuncu ile gayet iyi sonuçlar ve oyunlar ortaya koyuyorduk...

Hiç merak etmeyin

Boeyi alıp 3 sagbekle 2.yariya başlayan hocamız

Hem leao hem lang aldırır bu işin sonunda.

Çünkü langi o da istiyo

Ki iyi olur.Nasilsa gelmeyecek bruno fernandes.Bari playmaker kanat olsun bi tane de
Okan kimseyi aldıramaz yav. Menajerler kimi kitlerse ona okey diyecek ben istedim diyecek. Kimse de sormayacak madem istiyorsun neden oynatmyorsun aldırdıklarını diyr

Yanlış. Ligde golü yok. Toplam 2 gol, 3 asist.
2 golü şampiyonlar liginde.
3 asisti süper ligde.

Ligde 13 maç, 704 dakika, 3 asist. gol yok.
3 asist 2 sarı kartmıs.
sakatlık parmak olayı pek süre alamadı zaten ismi geçenlerin çoğundan daha fazla katkı verir bu herife niye bu kadar b.k atlıyor anlamıyorum oyun kurulumunda bile bizim için çok önemli 2 kanattan da oyun kuramıyoruz.

Baştan beri kanada u23 almamız gerektiğini düşünüyorum ama yetişkin alacaksak leaonun 3te 1i maliyetine langı alırım

Dkyı baz aldığında 11-12 maç yapar max ki langın olayı oyun kurucu olması bekini ve yanındakileri oyuna katabilmesi, top tutabilmesi bunları da gayet iyi yaptığını düşünüyorum

Bence böyle bir adama ihtiyacımız var u23ü bulunursa daha tatmin olurum tabi

25m falan istemiyorlar mıydı bu herife? 15m bile kazık bence de işte yokluktan anca o kadara çıkılır... Vasattan hallice topçu... Bence 1-2 maç hariç doğru dürüst top da oynamadı ki o 1-2 maç da işte skora etki eden pozisyonlarda vardı falan diye... Bir de er ya da geç kafayı falan kırma riski falan derken ben tercih etmem açıkçası... u23 olmaması da büyük sıkıntı dediğin gibi...

Bu ve Batrakov gelirse bir de mutlaka Can Uzun falan isterim ben... En azından ikisine de bir alternatif daha olsun...

Geri
Üst Alt