- 2 Temmuz 2011
- 138.655
- 59.216
- 5.488
Yunus ve Baristan su açıklamaları gel de bekle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar yokluktayız 2-3 maç iyi oynamadı yetiyorNo lang ligde kötüydü gol attığı cl maçında da gole kadar iyi değildi.Unutulmuş.

Kiralama teklif eder dursun belki alırız başka da bi beklentim yok olursa Rus bebe hala dursunu tanıyamadılar.Çok net söylüyorum bunlar langı dahi alamaz
İcardiye yaptığı asistleri izliyoruz hala düşünKerem aktürkoglu![]()
2000 atımlesene
icardiyi topcu gösterdiİcardiye yaptığı asistleri izliyoruz hala düşün
Yunus ve Baristan su açıklamaları gel de bekle
Icardiye bi kerem bi kazimcan asist yaptı zatenicardiyi topcu gösterdi
7 milyon maaş yeterince bi şey mi?O cocuk beyinsiz falan ama çalışıp çabalıyordu.
O da bir şey yaşadı bu adamlarla ve çalışmak istemedi. Konuyu cidden merak ediyorum.
Üç ay önce sadece Galatasaray diyen adam.
Şampiyonluğu nasıl kazandık diyen adam ben doğuştan civcivim moduna giremez, eştanın tabiatına aykırı bu iş.
Lang kötü futbolcu değil ama yönetim beklentiyi çok yükseltti. Alacağın adam Lang olacaktıysa, bu tarihe kadar niye bekledin derler adama. Şöyle iyisini alacağız, böyle heyecanlandıracağız, sabredin, bekleyin diyip finalde lang getirmek gülünç olur.3 asist 2 sarı kartmıs.
sakatlık parmak olayı pek süre alamadı zaten ismi geçenlerin çoğundan daha fazla katkı verir bu herife niye bu kadar b.k atlıyor anlamıyorum oyun kurulumunda bile bizim için çok önemli 2 kanattan da oyun kuramıyoruz.
Bruno ile atakum sahilinde karşılaşma ihtimalimiz bunların alma ihtimalinden daha fazla.Neyse bekleyin 10 numaraya da bruno fernandes falan gelir belki tüh ya oda yaşlıydı demi
Dolar mı ?2000 atımlesene
Alamazlar yav dursunun her zaman yaptığı iş beklentiyi yükselt sonra en düşük seviyeye razı etLang kötü futbolcu değil ama yönetim beklentiyi çok yükseltti. Alacağın adam Lang olacaktıysa, bu tarihe kadar niye bekledin derler adama. Şöyle iyisini alacağız, böyle heyecanlandıracağız, sabredin, bekleyin diyip finalde lang getirmek gülünç olur.