Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Yunus ve Baristan su açıklamaları gel de bekle

barış beke geçmedikçe ihya olamayız maalesef kanatta biz söyliyim
sallai , singo jacobs direkt 3 yabancı hakkımız boş beleş gidiyor özellikle tr ligi özelinde bu adamların hemen hemen sıkışan kilit açamadığımız çoğu maçta hiç bir etkileri yok
kanatta çeşitlilik her zaman daha mühim çünkü sanenin yaptığını lang yapamaz , langın yaptığını yunus yapamaz gibi birbirinden farklı bir çok özelliklere sahip oyunculara sahip olmalısın ki kilidi açabilesin sıkışan maçlarda
çorum maçında sol bek kazımcan çıksan mesela çok daha efektik oynayabilirsin keza sağ bekte barışı eskisi gibi oynamaya ikna etsen
kanat rotasyonlarını da ona göre farklı yabancıyla çok daha rahatlatırsın

Menajerler baktı her futbolcuya teklif haberi var bir yerden sonra kulübün adını herkes futbolcusunu bir yere kitlemek için kullanıyor artık.
Kulüp sahipsiz olduğu için yaşanlama da yok nasılsa. Her haberde birileriyle daha çok karşılaştığımız yazılır.

Dönemin kapanmasına 2 hafta kalmış bu saatten sonra kim gelse kabul edeceğiz.
Keşke pape gueye falan iyi fiyata alabilseydik

Lang zaten Galatasaray kadrosunda bulunması gereken bi profil.

Leao yanında alınmalı.Leaodan once değil.Ayrıca kiralık opsiyonla gelsin son anda direkt

O cocuk beyinsiz falan ama çalışıp çabalıyordu.
O da bir şey yaşadı bu adamlarla ve çalışmak istemedi. Konuyu cidden merak ediyorum.

Üç ay önce sadece Galatasaray diyen adam.
Şampiyonluğu nasıl kazandık diyen adam ben doğuştan civcivim moduna giremez, eştanın tabiatına aykırı bu iş.
7 milyon maaş yeterince bi şey mi?

3 asist 2 sarı kartmıs.
sakatlık parmak olayı pek süre alamadı zaten ismi geçenlerin çoğundan daha fazla katkı verir bu herife niye bu kadar b.k atlıyor anlamıyorum oyun kurulumunda bile bizim için çok önemli 2 kanattan da oyun kuramıyoruz.
Lang kötü futbolcu değil ama yönetim beklentiyi çok yükseltti. Alacağın adam Lang olacaktıysa, bu tarihe kadar niye bekledin derler adama. Şöyle iyisini alacağız, böyle heyecanlandıracağız, sabredin, bekleyin diyip finalde lang getirmek gülünç olur.

Lang kötü futbolcu değil ama yönetim beklentiyi çok yükseltti. Alacağın adam Lang olacaktıysa, bu tarihe kadar niye bekledin derler adama. Şöyle iyisini alacağız, böyle heyecanlandıracağız, sabredin, bekleyin diyip finalde lang getirmek gülünç olur.
Alamazlar yav dursunun her zaman yaptığı iş beklentiyi yükselt sonra en düşük seviyeye razı et

Geri
Üst Alt