Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorloth sakatmis olum istemiyoz
Osi'yi satıp 10 milyon'a mouandilmadji'yi alalım topluca kafa olarak rahatlayalım sıktı artık vallaBruno ile atakum sahilinde karşılaşma ihtimalimiz bunların alma ihtimalinden daha fazla.
Taraftara hırsız diyene efsane deniliyor çok bir şey değilgalatasaray'a şerefsiz camia diyen kerem mi övülüyor forumda
Bizim teklifimiz de 3,5 milyondu. Okan canlı yayında bize gelir diye düşünüyorum dedi, hatta telefonda görüştü bile ikna etmek için. 3 milyon fark için 40 milyonluk bir camiaya karşı düşman kesilemez kimse.7 milyon maaş yeterince bi şey mi?
Şaka bir yana iş oraya doğru gidiyor.Osi'yi satıp 10 milyon'a mouandilmadji'yi alalım topluca kafa olarak rahatlayalım sıktı artık valla
Sözlere dikkat biraz edep lütfenTürkiyenin en şerefli klübüne geldim diyen adam mı savunuluyor bu forumda
O bücürü savunan en az onun kadar şerefsizdir..
Onu da yapıyorlar. İyice şirazeyi kaydırdı bazıları.galatasaray'a şerefsiz camia diyen kerem mi övülüyor forumda
O verdiği katkıyı ayrı kaptanlığını ayrı sevsinler..Sözlere dikkat biraz edep lütfen
Gecmiste verdiği katkı ve formayi giyerken yaptığı kaptanlığın öneminden söz ettik
Adam konusmayi bilmiyor dogru dürüst.yunus çıkar konuşur da barıştan beklemeyin o gsli bile değil kerem daha gslidir ondan
NkksvasNkfvas
Ben o çocuğun da son dakika başka bir kulübün araya girip alacağını düşünüyorum.Kiralama teklif eder dursun belki alırız başka da bi beklentim yok olursa Rus bebe hala dursunu tanıyamadılar.
sergen bokunu çıkardın artık keremi övme noktası son noktaydı üyeler rahatsız raporlar yağıyor Jüpiter seni kurtarmayacak gibi