Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Yedeklerde neden hiç altyapıdan kimse yoktu bu kadar eksige rağmen buda tuhaf mesela

7 milyon maaş yeterince bi şey mi?
Bizim teklifimiz de 3,5 milyondu. Okan canlı yayında bize gelir diye düşünüyorum dedi, hatta telefonda görüştü bile ikna etmek için. 3 milyon fark için 40 milyonluk bir camiaya karşı düşman kesilemez kimse.
Zaten fenere gitmemek için direndi sonra 7 milyonlara çıktı o maaş. Başlangıc teklif 4 milyon civarlarıydı.
İcardiye 25 osimhene de 40 milyon maaş verdi araplar bizle hiç bir bağı olmayıp 2 sene takılıp avrupaya dönebilirlerdi.

Keremin gönderilme süreci dahil(yönetim gönderdi gitmek istemedi) merak edilen çok fazla boşluk var.

Türkiyenin en şerefli klübüne geldim diyen adam mı savunuluyor bu forumda
O bücürü savunan en az onun kadar şerefsizdir..
Sözlere dikkat biraz edep lütfen

Gecmiste verdiği katkı ve formayi giyerken yaptığı kaptanlığın öneminden söz ettik

10 temmuz icardi

12 temmuz angelino

23 temmuz zaha

3 agustos tete

Şöyle bisey lazim

İsmi geçen kanatlar arasında Malick Fofana hem u23 olması hem de profil olarak Lang'ın özelliklerini de taşıdığını düşündüğüm için en mantıklısı. Benim geçen sezon en beğendiğim performansı gösteren ise Ez Abde. Leao'ya 45-50 verip bir de yıllık 10-12 milyon vermektense Lang'ı 15-20 civarı 4-4.5 maaşa almak bence daha mantıklı. Leao'nun açıklamalarını da görünce kendisine hiç güvenemiyorum.

Sözlere dikkat biraz edep lütfen

Gecmiste verdiği katkı ve formayi giyerken yaptığı kaptanlığın öneminden söz ettik
O verdiği katkıyı ayrı kaptanlığını ayrı sevsinler..
Senin anlayacağın dilden anlatayım Sergen o zaman,
Tuttuğun takıma şerefsiz diyen adama da onu savunan adama da merkür ve jüpiter en edepli şekilde monte olsun..
Sapla samanı karıştırma artık.. Git gök cisimleriyle ilgilen ve daha fazla saçmalama..

Kiralama teklif eder dursun belki alırız başka da bi beklentim yok olursa Rus bebe hala dursunu tanıyamadılar.
Ben o çocuğun da son dakika başka bir kulübün araya girip alacağını düşünüyorum.
Son dakika yasal boşluk yaratan bir kulüp çıkar ispanyaya doğru kırarsa şaşırmam.

Gedson skandalı olursa şaşırmam.

sergen bokunu çıkardın artık keremi övme noktası son noktaydı üyeler rahatsız raporlar yağıyor Jüpiter seni kurtarmayacak gibi
6175e19f45d2a0a10418e6e7.jpg

Geri
Üst Alt