- 20 Mayıs 2011
- 23.460
- 10.404
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eylül'u iştebizimkiler neyi bekliyor hala yav 1 eylüle ne kaldı şurada

Bunu da kaydedelimkadınlaşmak istiyorum
Aybarsımm ben de bir yandan taslaklarımı karıştırırken mesajını gördüm ağzından bal damlıyor, 5 dakikaya geliyorum Servet aman Aybars Ayımkadınlaşmak istiyorum
Targutayım bu ne yakışıklılıkSergenin baba olacağım olayı şaka değil miydi lan giderken de baba olacağım evliyim demiş
![]()
Akınım yeter ki gelsin, ileride top tutan birine deli gibi ihtiyaç var, her atağı başla bitir, bitiremezsen kontra yersin yüzünden benzinimiz bitti, Sörloth ve/veya pivot özellikli biri oyunumuzu net bir şekilde dengeler.sörlöth gelirse çift forvet mi oynar yoksa norveçteki gibi sağ açık gibi mi
kadınlaşmak istiyorum
Ne bekliyodun baska.trans nobetindeTransfer haberi okumaya geliyoruz kadınlaşmak isteyen travestiler önümüze düşüyor
He kesin çift forvete döneceğiz
Senin kadron buna müsait mi? Yok.
Okanball ile müsait olma şansı zaten yok.
Yedekten ben girerim dakika 75 Sorloth yerineSörloth gelirse hoş geldin 3-4-1-2 bebek
Sörloth'un zaten 1 aylık sakatlığı varmış. Olmayacak transfer belli. Atm göndermek istiyor, menajeri de her yere öneriyor belli ki.He kesin çift forvete döneceğiz
Senin kadron buna müsait mi? Yok.
Okanball ile müsait olma şansı zaten yok.
Tunamm ama geç geldim bunu es geçme, darılırımKaçın aziz geldi