Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 12.069
- 1.261
- 1.948
yeni geldim reisler gelişme var mı transferde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bence zaten ödemediğimiz maaş sebebiyle sözleşme uzattık bence. Zamlı olmasının sebebi de aslında geçmiş ödemeleri üzerine katma gibi geliyor bana artık. Sözleşmesi bitip giden adamı geri döndürüyoruz talibi falan da yok.Leminayi göndermeye kalksak maasinin 2/3unu öderiz![]()
Yok sıralamaHa bence leminadan önce torreira yolcu edilmeli
İşin tuhafı transfer dönemleri aktifim sadece.Millet kaffayı yemiş sergenim salla gitsin, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin burada büyüdük hepimiz olgunlaştık yaşlandık.
Yaşayarak gördük hepsini.
Bildiğin doğrulardan vazgeçme asla.
Eylulu bekliyoruz. Eylülde herkes bize topcusunu vermek için sıraya girecek. Elbet hocasıyla kavga eden olacak beklemedeyizYa bence zaten ödemediğimiz maaş sebebiyle sözleşme uzattık bence. Zamlı olmasının sebebi de aslında geçmiş ödemeleri üzerine katma gibi geliyor bana artık. Sözleşmesi bitip giden adamı geri döndürüyoruz talibi falan da yok.
Sonra gidebilir deniliyor. Akıllıca gelmiyor bana.
Yaa ne zammı biraderNe zammi gene?
Ne kirginligi?neye kirginligi?
Ne tatsizligi?
Rashfordu soralım direkt bence @Mustafa Yiğit@Mustafa Yiğit Bu Lesley gönderilme konusu konuşuluyor mu hiç
Hocam sallai ve lemina gider dedik tutulma ilen@Sergen Zeren bu transferler hangi paralel evrende ben de geleyim oraya
Bu daha önemli