Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Leminayi göndermeye kalksak maasinin 2/3unu öderiz:D
Ya bence zaten ödemediğimiz maaş sebebiyle sözleşme uzattık bence. Zamlı olmasının sebebi de aslında geçmiş ödemeleri üzerine katma gibi geliyor bana artık. Sözleşmesi bitip giden adamı geri döndürüyoruz talibi falan da yok.
Sonra gidebilir deniliyor. Akıllıca gelmiyor bana.

Millet kaffayı yemiş sergenim salla gitsin, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin burada büyüdük hepimiz olgunlaştık yaşlandık.
Yaşayarak gördük hepsini.
Bildiğin doğrulardan vazgeçme asla.
İşin tuhafı transfer dönemleri aktifim sadece.

Rüzgar Duruyu ben sanmışlar ama alakam yok,en son fatih hoca varken sahte hesap işleri oluyodu.Cunku hocayi korumak istiyodum son döneminde

Ben cins bi adamim ve nostaljigim.Garip seyler yazarim yillardir.Keremi anmamda bundandı,o dönem katkılarını yok sayacağım biri değil acikcasi

Ya bence zaten ödemediğimiz maaş sebebiyle sözleşme uzattık bence. Zamlı olmasının sebebi de aslında geçmiş ödemeleri üzerine katma gibi geliyor bana artık. Sözleşmesi bitip giden adamı geri döndürüyoruz talibi falan da yok.
Sonra gidebilir deniliyor. Akıllıca gelmiyor bana.
Eylulu bekliyoruz. Eylülde herkes bize topcusunu vermek için sıraya girecek. Elbet hocasıyla kavga eden olacak beklemedeyiz

Astorlojiyle dalga geçiyorsunuz ama ay tutulması çok kişiyi götürecek bizden şimdiden sallai ve lemina dile düştü

Ki lemina en geç devre arası gider zaten

İkisi de direkt etkileniyo malesef

Galiba 2 ortasaha alacagiz sonunda

@Sergen Zeren bu transferler hangi paralel evrende ben de geleyim oraya
Hocam sallai ve lemina gider dedik tutulma ilen

Gündeme düştüler aha

Saraya da hoca sıcak değilmiş son dönem sanırım

Singo reddetmiş teklifleri hep

Rashford iddiaları var xte,ben ondan gündem yaptım

Endrick ve Camavinga konusu ciddiymis xteki duyumculara gore(samiyen haber ilen iletişimde cogu)

Rashford antrenmanlarda mutsuzmuş hep

Barcelona işi olmazsa bakalım : )

Geri
Üst Alt