Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
O ayrı, Barış'ı Cebrail Karayel gibi göstermeye çalışmak ayrı renktaş. Daha geçen sene 20 gol katkısı veren adamı bir anda futboldan bihaber gibi göstermeye çalışıyorlar insanlar da hafızası yazın resetlenmiş gibi "evet ya top falan oynayamıyor" moduna giriyor. Çok komik geliyor bana bu.
satalım desen aynı adamlar 40 a bile satılmaz diyorlar. Barıs her turlu olması gereken bir profil. Kapanan anadolu takımına kenarda iş yapamaz bu net ama alan buldugu her macta rakip kim olursa olsun etkili bir adam. Zaten o yuzden Lang gibi bir profil lazım.

Bizle sorloth isminin konusulmasi inanilmaz akla abes bir sey degil mi ya

Onca eksik ve 1 kontenjanin varken.
Yeri geldiğinde rahatlıkla 4-4-2 oynayabilirsin 2 tane mücadele eden koşan santrafor olması avantaj olur. Geçen sene Icardi ile denediğimizi Sörtloth ile denesek bambaşka bir tablo olurdu.

Sörloth'un asla geleceğini düşünmüyorum bu arada da, konsept olarak yüksek kalite bir santrafor düşünülmesi, abes değil bence. Osimhen olmayınca 5 seviye düşmekten bıktık. Hatta Vlahovic'i çok istiyordum ben free agent olmasından ötürü.

Lesley i kimse konuşmuyor Lemina günah keçisi olmuş
Golü yediren davinson ile Ugurcan konuşulmuyor Lemina suçlu ilan edilmiş

Yeri geldiğinde rahatlıkla 4-4-2 oynayabilirsin 2 tane mücadele eden koşan santrafor olması avantaj olur. Geçen sene Icardi ile denediğimizi Sörtloth ile denesek bambaşka bir tablo olurdu.
O da bir bakis acisi eyvallah, ustune sakat su an falan da yaziliyor ne kadar dogru bilinmez. Enteresan geliyor bana.

3-3.5 hafta var CL ye , kimi satsan kimi yerine alsan etsen cokdar bir zaman dilimindeyiz. 2 gunde net sekilde patir patir hamleler gormemiz lazim yoksa isimiz yas.

sorloth işi hep aynı isimler çıkıyor kolpada biraz çeşitliliği arttıralım hamlesi gibi

Ne bileyim Osimhen arkasinda , maliyetli, kontenjan yiyecek vb. gibi bir suru detay varken bana garip geliyor. Stoper sol kanat vs. de lazimken
2 tane u23, hatta Nhiaga'yı kiralık yollarsak, 3 tane u23 hakkımız duruyor. Ümit Akdağ, Can Uzun hatta Çalhanoğlu gibi yerli ekleme şansları da hala açık. Singo/Sallai ikilisinden en az birinden eksilerek +1 yetişkin kontenjanı açma şansı hala açık. Ben santraforda soru işaretsizlikten yanayım, bu sebeple yetişkin hakkı orada kullanılabilir diyorum.

Aleksey Batrakov ile görüntülü konuşan Okan Buruk, kafasındaki sistemi ve beklentilerini anlattı. Fransa, İtalya ve İspanya’dan talipleri bulunan Batrakov, ikna olur olmaz Galatasaray-Çorum FK maçını izleyip takımı analiz etti.

(Mehmet Özcan)

Ne salak adamlar bunlar ya.

2 tane u23, hatta Nhiaga'yı kiralık yollarsak, 3 tane u23 hakkımız duruyor. Ümit Akdağ, Can Uzun hatta Çalhanoğlu gibi yerli ekleme şansları da hala açık. Singo/Sallai ikilisinden en az birinden eksilerek +1 yetişkin kontenjanı açma şansı hala açık. Ben santraforda soru işaretsizlikten yanayım, bu sebeple yetişkin hakkı orada kullanılabilir diyorum.
Umit akdag ve Can Uzun bence sart . Can icin cok umutlanmiyorum cunku adamlarin avcundasin, fiyat dusmeme ihtimalleri cok yuskek. Stopere Umit hamlesinin hic konusulmamasi da garip geliyor bana.

Hakan isini hic istemiyorum, hic sevmiyorum adami.

Daha nelsson ve jelerti de postalaman lazim(zaten buna dair haber ciksa birileri geliyor diyecegim)

Ne diyelim, cok bilinmez var ortada. Rahatsiz edici.

Aleksey Batrakov ile görüntülü konuşan Okan Buruk, kafasındaki sistemi ve beklentilerini anlattı. Fransa, İtalya ve İspanya’dan talipleri bulunan Batrakov, ikna olur olmaz Galatasaray-Çorum FK maçını izleyip takımı analiz etti.

(Mehmet Özcan)
Afferim analiz et bakalım... bu saate kadar gelmediğin içşn sana da küfür ettim... gelirsen çok iyi oynarsan artık ön yargılı değiştirebilirsin

Geri
Üst Alt