İsmail Zara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2020
- 1.044
- 661
- 608
Ez Abde ?Kanat için sıralamam
Rashford
Martinelli
Leao
Lang
Bu şekilde olur ihtimal varsa rashfod direkt ilk tercihim olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ez Abde ?Kanat için sıralamam
Rashford
Martinelli
Leao
Lang
Bu şekilde olur ihtimal varsa rashfod direkt ilk tercihim olur
satalım desen aynı adamlar 40 a bile satılmaz diyorlar. Barıs her turlu olması gereken bir profil. Kapanan anadolu takımına kenarda iş yapamaz bu net ama alan buldugu her macta rakip kim olursa olsun etkili bir adam. Zaten o yuzden Lang gibi bir profil lazım.O ayrı, Barış'ı Cebrail Karayel gibi göstermeye çalışmak ayrı renktaş. Daha geçen sene 20 gol katkısı veren adamı bir anda futboldan bihaber gibi göstermeye çalışıyorlar insanlar da hafızası yazın resetlenmiş gibi "evet ya top falan oynayamıyor" moduna giriyor. Çok komik geliyor bana bu.
Değil bence.Bizle sorloth isminin konusulmasi inanilmaz akla abes bir sey degil mi ya
Onca eksik ve 1 kontenjanin varken.
Yeri geldiğinde rahatlıkla 4-4-2 oynayabilirsin 2 tane mücadele eden koşan santrafor olması avantaj olur. Geçen sene Icardi ile denediğimizi Sörtloth ile denesek bambaşka bir tablo olurdu.Bizle sorloth isminin konusulmasi inanilmaz akla abes bir sey degil mi ya
Onca eksik ve 1 kontenjanin varken.
Ne bileyim Osimhen arkasinda , maliyetli, kontenjan yiyecek vb. gibi bir suru detay varken bana garip geliyor. Stoper sol kanat vs. de lazimkenDeğil bence.
O da bir bakis acisi eyvallah, ustune sakat su an falan da yaziliyor ne kadar dogru bilinmez. Enteresan geliyor bana.Yeri geldiğinde rahatlıkla 4-4-2 oynayabilirsin 2 tane mücadele eden koşan santrafor olması avantaj olur. Geçen sene Icardi ile denediğimizi Sörtloth ile denesek bambaşka bir tablo olurdu.
2 tane u23, hatta Nhiaga'yı kiralık yollarsak, 3 tane u23 hakkımız duruyor. Ümit Akdağ, Can Uzun hatta Çalhanoğlu gibi yerli ekleme şansları da hala açık. Singo/Sallai ikilisinden en az birinden eksilerek +1 yetişkin kontenjanı açma şansı hala açık. Ben santraforda soru işaretsizlikten yanayım, bu sebeple yetişkin hakkı orada kullanılabilir diyorum.Ne bileyim Osimhen arkasinda , maliyetli, kontenjan yiyecek vb. gibi bir suru detay varken bana garip geliyor. Stoper sol kanat vs. de lazimken
Aleksey Batrakov ile görüntülü konuşan Okan Buruk, kafasındaki sistemi ve beklentilerini anlattı. Fransa, İtalya ve İspanya’dan talipleri bulunan Batrakov, ikna olur olmaz Galatasaray-Çorum FK maçını izleyip takımı analiz etti.
(Mehmet Özcan)
Umit akdag ve Can Uzun bence sart . Can icin cok umutlanmiyorum cunku adamlarin avcundasin, fiyat dusmeme ihtimalleri cok yuskek. Stopere Umit hamlesinin hic konusulmamasi da garip geliyor bana.2 tane u23, hatta Nhiaga'yı kiralık yollarsak, 3 tane u23 hakkımız duruyor. Ümit Akdağ, Can Uzun hatta Çalhanoğlu gibi yerli ekleme şansları da hala açık. Singo/Sallai ikilisinden en az birinden eksilerek +1 yetişkin kontenjanı açma şansı hala açık. Ben santraforda soru işaretsizlikten yanayım, bu sebeple yetişkin hakkı orada kullanılabilir diyorum.
Afferim analiz et bakalım... bu saate kadar gelmediğin içşn sana da küfür ettim... gelirsen çok iyi oynarsan artık ön yargılı değiştirebilirsinAleksey Batrakov ile görüntülü konuşan Okan Buruk, kafasındaki sistemi ve beklentilerini anlattı. Fransa, İtalya ve İspanya’dan talipleri bulunan Batrakov, ikna olur olmaz Galatasaray-Çorum FK maçını izleyip takımı analiz etti.
(Mehmet Özcan)
Sergenden bukadar nefrett ettiğini bilmiyordumİhraç edin şunu! Kafamız şişti.