Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.522
- 7.882
- 2.568
yaw hadi o yetişkin , zaten tek atımlık kurşun var oraya kullanmak istemediler diyelim , o da bahane de neyseBrahim almadınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw hadi o yetişkin , zaten tek atımlık kurşun var oraya kullanmak istemediler diyelim , o da bahane de neyseBrahim almadınız
Merak etme kim gelirse gelsin yine o oynarKadroyu bu kadar şişirirsek Kaan Ayhan nasıl oynayacak adminim?
Bu boyleyse valla sabrim tukentigi anda "Al baba TD ligi de sen yap" derdim mesela hoca yerinde olsam - dusuncemde "bunlar beni yiyecek ilk, ben once davranayim" gibi bir sey olurdu.Okan Buruk yetişkin yabancı hakkını kanat transferinden, Dursun Özbek ise yedek forvet transferinden yana kullanmak istiyor. Bu yüzden bir türlü karar verip transfer yapılamıyor. (343)
Süper amator ligi takımı gibiyiz
Kemerburgaz tessislerinin etrafına park eden arabaların sileceklerini kaldırıyormuş.Adam 77 yasindan sonra teknik konulara karismaya basliyor.![]()
Böyle giderse Uğurcan kendi söyletecek. İyi görmedim ugurcanıDursun'un tavırları, Uğurcan transferine kem söz söyleyecek raddeye getirdi işi.
Araların sayısı epey artıyor amadavinson son maçta gayet iyiydi bu arada o hatasına kadar
top aldırmadı neredeyse, öyle hata da arada bir olur yapacak bir şey yok
Okan Buruk yetişkin yabancı hakkını kanat transferinden, Dursun Özbek ise yedek forvet transferinden yana kullanmak istiyor. Bu yüzden bir türlü karar verip transfer yapılamıyor. (343)
Süper amator ligi takımı gibiyiz
Çünkü iletişim kopukluğu var, meydanı boş bulan atıp tutuyor.Yahu neler neler okuyorum
Davinson kendini iyi hissetmiyormus, ikna cabasi
Torreira cani sikkinmis, moral verilmeye calisiliyor
Valla sinir oluyor insan bos beles tivit bile olsa.