Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.803
- 30.851
- 2.098
Paralara bak. Bu paranın 2.5-3 katına takım kuruyorduk 3-4 sene önceGalatasaray mesela bir oyuncuya teklif yaptı. Oyuncunun maaş beklentisi 18 milyon Euro. (Serhan Türk)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paralara bak. Bu paranın 2.5-3 katına takım kuruyorduk 3-4 sene önceGalatasaray mesela bir oyuncuya teklif yaptı. Oyuncunun maaş beklentisi 18 milyon Euro. (Serhan Türk)
Singo bu sezon Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini bildirdi. Ayrılması gündemde değil. (Serhan Türk)En basiti Singoyu satip, adam gibi bir U23 sag bek alarak ikisinin istedigi pozisyonada yetiskin yabanci hakkini harcamak olur.
Bunun hesabi kitabi cikmayacak mi ortaya peki? Sportiften giren para belli, magazaciliktan giren para belli.Ben bu Dursun beyin bahaneleri tanıyorum. Zamanında evlenirken ev alırken alınan bir para eşimin eniştesi avukat diye onun kasaya konmuştu.
Ev buldukça adam bahane üretmeye başlamıştı yok şöyle böyle diye diye aylar ilerledi. İşin sonunda bir evde ciddiye bindiğimizde o emanet paranın yarısını yediği anlaşıldı.
Aha aynısı bu. Kendi parası falan varsa içerde onu çekmiştir şimdi ayak yapıyor bahanelerle. Kasayı açın para gitmiştir haberiniz olsun
Yav adam Karadenizli içinde kesinlikle bir kripto hamsi olduğunu düşünüyorum. Nitekim talip olunan oyunculara verilen teklifler absürt. Uğurcan da dahilÇözüm basit alınması gereken elemanlara yapay zeka ile hamsispor forması giydirip dursuna göstereceksin
Bizden başka buna 5 Milyon maaş verecek salak kulüp var mı ki.Galatasaray; Sara, Sallai ve Singo için teklif bekliyor ama resmi teklif gelmedi. Singo da Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. (Serhan Türk)
Onune gecmen lazim saniyede ya, kendilerini bu konulardan ustun mu goruyorlar mesela "ben ugrasmam medyayla falan" mi deniyor mesela.Çünkü iletişim kopukluğu var, meydanı boş bulan atıp tutuyor.
Rashford ve Bruno gündemde yok. İkiside çok pahalı. (Haluk Yürekli)
Günün en kötü haberi olabilir. İsterse dünyanın en iyi sağ bek'i olacak olsun bu adam 3 maç üstüste çıkarır diyemiyoruz artık. Boşuna kontenjan yiyorlar Sallai ile.Singo bu sezon Galatasaray'dan ayrılmak istemediğini bildirdi. Ayrılması gündemde değil. (Serhan Türk)
Bizi içeriden oymalarına izin veriliyor zaten Osi transferi de tamamen ballı oldukları için gerçekleşti. Çok ciddi yönetim zaafiyeti var ve bunu bilmelerine rağmen neredeyse aynı ekiple yeni yönetim kuruldu, yazık.Onune gecmen lazim saniyede ya, kendilerini bu konulardan ustun mu goruyorlar mesela "ben ugrasmam medyayla falan" mi deniyor mesela.
Harbiden rezalet iletisimsizligin seviyesi.
Hayatimda gormedim ultra pozitiften bu kadar negatife bir dusus. Yillardir biriken beceriksizlik dondu dolasti bu donem mi patladi yani.
Kendi aziz yıldırımımızı yarattıkAdam 77 yasindan sonra teknik konulara karismaya basliyor.![]()