Transfer Nöbeti #10

Okan Buruk yetişkin yabancı hakkını kanat transferinden, Dursun Özbek ise yedek forvet transferinden yana kullanmak istiyor. Bu yüzden bir türlü karar verip transfer yapılamıyor. (343)

Süper amator ligi takımı gibiyiz
Bu boyleyse valla sabrim tukentigi anda "Al baba TD ligi de sen yap" derdim mesela hoca yerinde olsam - dusuncemde "bunlar beni yiyecek ilk, ben once davranayim" gibi bir sey olurdu.

Maas falan super eyvallah ama yani hocada kendi hatalarini gormuyor bence cogu zaman, ego onda da var ama yeter be moduna girerdim ben.

Sacmalik.

Bu ülkedeki en kolay meslek futbolculuk. Ahh ahh ulan gençliğimizde oku adam ol diyorlardı şunların triplere bak. Canı sıkılan zam ister. Karısından ayrılan izin ister. İzinli olan gider kör olur. Diğeri mangalda kör olmaktan kurtulur. Yapacağınız tek şey çalışıp performans vermek ula bu kadar mı zor ? Sanki yerin 5000m altında altın arıyorlar.

Şunları gördükçe osimhene sımsıkı sarılmak lazım geldiği yerleri vs unutmayip sürekli takımda isyan eden tek topçu

Dursun Özbek bu transfer konulardan bıkmış duruma gelmiş. O yüzden 3 oyuncu transfer edip transfer dönemini öyle kapatmak istiyor.

• Batrakov
• Kanat
• Yedek forvet ama u23 olmayan (Okan Buruk u23 istiyor)

(Serhan Türk)

Yav dursun "Pay and dont speak" demiyor ob de belli ki şuna bu kadar polyannalıkda yani.

Yeri gelince jet hizi yalanlama yayinlayan yonetim, son basina karsi yoneticisi aciklamasinda (ayrica baskan sozuyle divanda) iletisim hususunda bilgilendirmeler yapilacak dedi.

Oyuncularin mizmizlik yapiyor
Iceride kavga var , biri istifa ediyrodu vs diye muhabbet var ve hala ses cikmiyor, aciklama yapilmiyor. Valla olacak is degil su.

Rashford ve Bruno gündemde yok. İkiside çok pahalı. (Haluk Yürekli)

Ben bu Dursun beyin bahaneleri tanıyorum. Zamanında evlenirken ev alırken alınan bir para eşimin eniştesi avukat diye onun kasaya konmuştu.

Ev buldukça adam bahane üretmeye başlamıştı yok şöyle böyle diye diye aylar ilerledi. İşin sonunda bir evde ciddiye bindiğimizde o emanet paranın yarısını yediği anlaşıldı.

Aha aynısı bu. Kendi parası falan varsa içerde onu çekmiştir şimdi ayak yapıyor bahanelerle. Kasayı açın para gitmiştir haberiniz olsun

Galatasaray mesela bir oyuncuya teklif yaptı. Oyuncunun maaş beklentisi 18 milyon Euro. (Serhan Türk)

Galatasaray; Sara, Sallai ve Singo için teklif bekliyor ama resmi teklif gelmedi. Singo da Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor. (Serhan Türk)

Okan Buruk yetişkin yabancı hakkını kanat transferinden, Dursun Özbek ise yedek forvet transferinden yana kullanmak istiyor. Bu yüzden bir türlü karar verip transfer yapılamıyor. (343)

Süper amator ligi takımı gibiyiz

En basiti Singoyu satip, adam gibi bir U23 sag bek alarak ikisinin istedigi pozisyonada yetiskin yabanci hakkini harcamak olur.

Geri
Üst Alt