Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.832
- 61.273
- 3.473
erdem açıkgöt sallıyor muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana salakca bir haber olarak geliyor. Adamlar kac defa teklif yapti, bizimkiler vermiyoruz dedi. Adamlar sonra o paraya Chelsea'den stoper cektiler. Bu saatten sonra zaten almazlar daha Davinson'u.Anlaşıldı derdi tasası. Bu adam bence geçen seneden beri gitmek istiyordu. 3-4 maç haricinde genel anlamda bu kadar dikkatsizliğinin sebebi bu.
Bana salakca bir haber olarak geliyor. Adamlar kac defa teklif yapti, bizimkiler vermiyoruz dedi. Adamlar sonra o paraya Chelsea'den stoper cektiler. Bu saatten sonra zaten almazlar daha Davinson'u.
Rotasyon icin almazlar, imkani yok cunku 25 milyonu gozden cikarmislardi ana plan oyuncusu olarak. O para simdi gitti baska bir oyuncuya. Ayni bolgeye tekrar Davinson falan cekecekleri yok ya, hem dun 25'i begenmeyen simdi kac verecekler?Başka bir talip olabilir ihtimaliyle söyledim ben de. Como acaba yine de istiyor olabilir mi rotasyon için?
Uğurcanın hatası ne abi davinsonu severim ama orada hata davinsonun adam içgüdüsel olarak kaleden çıkacak tabikide ne yapacak kaleye mi gömülecekti o saçma geri pastao yedigimiz golde belki davinson hatali müdahele yapti evet ama takipciligide bir okadar degerli ve yerindeydi, o pozisyonda tek hatali ugurcandir, senin ceza sahasi disina kadar gelmende hic bir gerekce yoktu, davinson iyi futbolcu onuda küstürün yollatin!