Transfer Nöbeti #10

Davinsonun aklı çelinmiş kafası karışmış belli aponun yerine stoper ararken bide davinsonun yerine stoper ararız artık yandık biz vallaha

sançez giderse 1 şanslı üyeye yeni sezon maç forması

Anlaşıldı derdi tasası. Bu adam bence geçen seneden beri gitmek istiyordu. 3-4 maç haricinde genel anlamda bu kadar dikkatsizliğinin sebebi bu.
Bana salakca bir haber olarak geliyor. Adamlar kac defa teklif yapti, bizimkiler vermiyoruz dedi. Adamlar sonra o paraya Chelsea'den stoper cektiler. Bu saatten sonra zaten almazlar daha Davinson'u.

bunlar sanchez'i satar yerine transfer yapmaz lemina'yı stoper olarak kullanırız der :mad: :mad: :mad:

Şu işleri sezon başı yapsak gıgımı çıkarmazdım sanchezin gitmesine ben size daha kötüsünü söyleyeyim nelsom Abdülkerim tandemine hazırlıklı olun

Bana salakca bir haber olarak geliyor. Adamlar kac defa teklif yapti, bizimkiler vermiyoruz dedi. Adamlar sonra o paraya Chelsea'den stoper cektiler. Bu saatten sonra zaten almazlar daha Davinson'u.

Başka bir talip olabilir ihtimaliyle söyledim ben de. Como acaba yine de istiyor olabilir mi rotasyon için?

Başka bir talip olabilir ihtimaliyle söyledim ben de. Como acaba yine de istiyor olabilir mi rotasyon için?
Rotasyon icin almazlar, imkani yok cunku 25 milyonu gozden cikarmislardi ana plan oyuncusu olarak. O para simdi gitti baska bir oyuncuya. Ayni bolgeye tekrar Davinson falan cekecekleri yok ya, hem dun 25'i begenmeyen simdi kac verecekler?

Takımın bitik olduğu geçen yılın nisanında artık bariz biçimde ortadaydı. 5 ayda hiçbir değişiklik yapmayıp son 15 günde radikal değişikliğe gitmeye çalışacaklar.

Benim bu tabloda gördüğüm teknik heyet ve yönetim geçen sezon doğru teşhisi koyamadı (geçici bir performans düşüşü, yorgunluk vs. diye yorumladılar), 1-2 u23 ekleyip geçeceklerdi. Sezon başlayınca takımın ölü olduğunu ve taraftarın haklı olduğunu görüp tutuştular, şimdi panikle herşeyi değiştirmeye çalışacaklar.

Satacaksin abi degerini bulani satacaksin ve ikamesini hemen alacaksın ama nerdee zaten sene basinda bu karari alip Torreira,Lemina,Sanchez iyi teklife gore,İcardi,Sallai,iyi teklif gelirse Sara Sane cikacaktin doydu bir kismi sıkıldı ama bizde prof yonetici hic olmadi Tr olarak

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ stoper bulunur da baştan niye satmadınız abi takıma daha apo yerine stoper lazım Allah aşkına

o yedigimiz golde belki davinson hatali müdahele yapti evet ama takipciligide bir okadar degerli ve yerindeydi, o pozisyonda tek hatali ugurcandir, senin ceza sahasi disina kadar gelmende hic bir gerekce yoktu, davinson iyi futbolcu onuda küstürün yollatin!

transfer sezonunu çalhanoğlu ile kapatır dursun

o yedigimiz golde belki davinson hatali müdahele yapti evet ama takipciligide bir okadar degerli ve yerindeydi, o pozisyonda tek hatali ugurcandir, senin ceza sahasi disina kadar gelmende hic bir gerekce yoktu, davinson iyi futbolcu onuda küstürün yollatin!
Uğurcanın hatası ne abi davinsonu severim ama orada hata davinsonun adam içgüdüsel olarak kaleden çıkacak tabikide ne yapacak kaleye mi gömülecekti o saçma geri pasta

Geri
Üst Alt