Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.239
- 37.623
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girişimler 1 eylülde başlayıp 2 eylülde neticelenecek şekilde plan yapılıyor olabilir CaferinimSanchoyu trden bi takım nasıl almadı çok şaşkınım
Mayis'ta kiralik yokladik diyorsun az onceki mesajinda ise onumuzdeki gunler Savinho haberi dusebilir diyorsun?Oyuncuya 80 milyon pound falan istenmiyor.
65 isteniyor Tottenham vermiyor. Biz de zaten almak için değil kiralık için yokladık ta mayısta.
Erayım transferlerle alakalı taslaklarını kurcalasan en azından bir kolpa çıkmaz mıMelikşah göremeyen nesil için KahveKonyak geldi
Tolgahan tüm U23 listemizi saydı mesela. Hiçbirini alamadık ama hemen hepsi haber oldu sonra. Bu dakikadan sonra isim düşmesin direkt Kap düşsün istiyorum ama eminim günde 10 ayrı isim düşecek. Yarın öbür gün Batrakov gelmezse artık çarmıha gereceğiz seni de mecbur.Canımız sıkılıyor arada işte.
Bu yıl gerçekten sıkıldık yani ben de takip ediyorum doğal olarak birçok insanı ama herkesi ters köşe yaptılar. Açık açık deseler ki bütçemiz bu, şu sorunumuz var hepimiz anlarız ama iş biraz alay etmeye gitti.
Ne alaka mesela u23 kovalarken bir anda biri ortaya atıyor bir şey hakkı oraya mı kullansak diyoruz.
Süperstar kovalayıp olmayınca u23 koyalım oraya diyoruz.
Bu kulüp artık bir sportif direktör olayına geçmeli. Tek bir baş tek bir sistem. Buna göre ilerlememiz lazım.
Bu yıl böyle seneye ayrı devre arası ayrı. Mesela neden sızıyor isimler. 100 200 farklı adam biliyor listeleri.
Sakatlığı vardı diye haber vardı sanki.Kaya salliyor muhtemelen.. Corum macinda 1 tane hucum oyuncusu yokken yedege bile almadigi adamin niye kalmasini istesin ki ?
Ger kral. Biz bize geleni söylüyoruz, yarın da adamı getiremezlerse kulüp binasında grup seks dönse de yazmam bir şeyi.Tolgahan tüm U23 listemizi saydı mesela. Hiçbirini alamadık ama hemen hepsi haber oldu sonra. Bu dakikadan sonra isim düşmesin direkt Kap düşsün istiyorum ama eminim günde 10 ayrı isim düşecek. Yarın öbür gün Batrakov gelmezse artık çarmıha gereceğiz seni de mecbur.
dün başlattığın kadınlaşma harekatından ötürü seni tebrik ederim cesur bir hamle idimenekşeler
laleler
baharı müjdeliyor![]()
Mayis'ta kiralik yokladik diyorsun az onceki mesajinda ise onumuzdeki gunler Savinho haberi dusebilir diyorsun?
65 milyon pound verecekmis Tottenham son haberlere baksak, bunun euro karsiligi 75 milyon.
Hangi takim bu aptalligi yapar?
Ya bizimkiler cok uyanik zannediyor kendisini ya da buna "haber" denmez.
Ben ne alaka rengimBu dönem fena patladin Hacı
Galatasaray çok Yıldız bir isimle ilgileniyor. Oyuncunun ismi Türkçe büyük ünlü uyumuna uymuyor.Erayım transferlerle alakalı taslaklarını kurcalasan en azından bir kolpa çıkmaz mı![]()