Transfer Nöbeti #10

Bu akşam ortalığın hareketleneceğine dair bir hissiyat geldi, 3 dakika sonra falan gider ama

Yav herifler hala görüşmelere devam ediyoruz modunda ya akıl alır gibi değil. Yeni bi Grosskreutz vakası bağıra çağıra geliyor, yapmadığı rezillik değil Dursun'un

Anlaşılan içeride büyük bir yönetim krizi var. Bu zamana kadar transfer yapılamamasının başka bir açıklaması yok.

Lesley nhaga ikilisi ile Türkiye kupası alırız

Bu yönetim şu yıldızı alalım demez. Onu yapacak çap yok. Zamanında Osimhen'in fıdıldandığı gibi takımından çıkabilecek yıldız isimler fısıldanıyordur.

Savinho der biri, diğeri Rashford der, Kvara bile diyen olur. İsim çıkıyorsa belli ki biri önermiş.

Kesin birden fazla yıldız için 15inden sonra netleşir dediler, o yüzden fırsat geldiğinde parasız kalmayalım diye kiralık teklif yaptık sadece.

Şimdi ya olağanüstü bi isim düşecek Osimhen gibi, aklımız çıkacak.(%1)
Ya da "bunun için mi son günü bekledik " dedirten adamlar gelecek (%99)

Okan Buruk yetişkin yabancı hakkını kanat transferinden, Dursun Özbek ise yedek forvet transferinden yana kullanmak istiyor. Bu yüzden bir türlü karar verip transfer yapılamıyor. (343)

Süper amator ligi takımı gibiyiz

İşin kötü tarafı bu iki mevki kaleciden sonra o hakkı kullanmak için en saçma iki mevki...

Bjk 2. yarı izlemedim.
Maçlara bakınca en iyi oynayan demeyelim de Osimhen sayesinde en iyi baskıyı kuran takım bizdik.
Şampiyon olmak için 10 numara haricinde öyle dünya yıldızları peşinde koşmamiza gerek yok.
10 numara + 4 yedek yeter.

Geri
Üst Alt