Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 24.324
- 15.923
- 2.978
Admirim basalım forumlarınıAsil onlar ne cekiyor? 32 yasindaki adam icin ne istiyorlarmis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim basalım forumlarınıAsil onlar ne cekiyor? 32 yasindaki adam icin ne istiyorlarmis?
eskiden böyle operasyonlar yapardıkAdmirim basalım forumlarını
Hayridir sali gunu çarsambaya mi sarkti? Çarsamba olur persembe. Sana okadar dedik burhan can gibi konusma diyeHacım çok bilgi istiyorsan bilgi çok vereyim hepsini. Herkese teklif var deli dana gibi.
Bitme aşamasında yaz diyorsanız sadece biteni yazayım.
Batrakov bitti mesela. Olumsuzluk yok kim ne derse desin. Salı günü getirilmesi planlanıyordu en son bilgim bu yönde yarın için uçak bilgisi düşer. Hadi en geç çarşambaya sarkar diyelim ama oyuncu artık bizim. Protokol imzalandı.
Mesela teklif yapılan 3-4 isim var söylesem şaşırsın ama burada teklif yapıldı deyince illa alacağız gibi bir hava oluşuyor. Savinho da listemizde mesela. Birkaç gün sonra başlarlar kanata Savinho düşünülüyor diye.
Heis salı geliyor dedin Çarşamba-persembe diyorlar.nerde o sallayan ponçikler
Frankfurt ne ara 35 milyona inmiş acaba da iş sadece ödeme planına kalmış?Biz mi onlar mı kabul edecek?
2 haber çıktı ya sosyal medyadaFrankfurt ne ara 35 milyona inmiş acaba da iş sadece ödeme planına kalmış?
LaaaaaaanngLooooooooooong
Ben mi kesiyom bileti? Neyin boşunu yapıyorsun anlamadım. Salı için planlanıyor İstanbul'da olması için. Yarın yetişirse yarın getirirler yoksa en geç çarşamba. Perşembe bile demiyorum adam bizde diyorum ısrarla aynı şeyleri söylüyorsun. Allah allah yani boş konuşmayı çok seviyorsunuz aga gerçekten. Salı veya çarşamba ya da bugün hemen inseydi ne değişecekti? Protokol imzalandı salı gününe getirilmesi planlanıyordu adamın işte.Hayridir sali gunu çarsambaya mi sarkti? Çarsamba olur persembe. Sana okadar dedik burhan can gibi konusma diye
100 mu verecektik 32 yasinda 1 yili kalmis adamaunited forumunda bizi konuşuolar