Transfer Nöbeti #10

İçimden bir ses tescillilerin ez abdeyi almaya çalışacağını söylüyor. Bizim leao işini bekliyorlar almamızı istiyorlar. Onlar da abdeye girecek. Ambaratı falan verdiler ya betise araları iyi.

Son zamanlardaki haberleri yorumluyorum sadece. Sallai gidiyor yerine Türk sağ bek geliyor Arda Okutan veya Mithat Pala vb. yabancı olarak olarak sol kanat Leao+ orta saha + santrafor alınıyor. orta saha veya santrafordan biri u23 olacak. Böyle bir şey olabilir belki.

su website utanc verici gercekten.

İçimden bir ses tescillilerin ez abdeyi almaya çalışacağını söylüyor. Bizim leao işini bekliyorlar almamızı istiyorlar. Onlar da abdeye girecek. Ambaratı falan verdiler ya betise araları iyi.

onlar şu an şampiyonlar ligine kalıp limiti açar mıyız diye bekliyorlar bence. gidilirse ayrı, gidilmezse ayrı bir formül düşünürler.

Sara hızlı bir oyuncu değil ama bizim takım genelde yüksek nabızda oynuyor, böyle olunca da o son hareketlerde genelde akıl koyamıyorlar, bunu Mertensle Icardi yapıyordu bir ara Ziyech yapabildi, ilk sezonda da Sergio yapıyordu.

Son vuruş kalitesinin de temelde kötü olmasının sebebi bu, geriye dönüşlerde çok efor veriyoruz, topu aldığımızda da yüksek tempoyla kullanıyoruz.

O yüzden nabzı düşük bir oyuncu lazım sahada ve bu 8 ya da 10 numara olmalıydı.

Sara Norwichte sağ ön, 8, 10 her yerde oynamış ve hep rol oyuncusu olmuş, böyle dengeli takımlarda hem daha çok deneyebilirsin hem de daha düşük nabızla kullanırsın topu.

Her oyuncuda bu yaşanıyorsa bence sebebi budur.
Yüksek nabız vurgusunu çokça dile getirmiştin zaten. Bizim takımın kolay gözüken pozisyonları sonuçlandıramamasının baş nedenlerinden de bu, hatta buna benzer yorumun da vardı sanırım.

Barış misal hiç bir zaman iyi bir bitirici olmadı belki ama bazen çok absürt kararlar vermesini ve kötü gözükmesinin nedenlerinden birini de buna bağlıyorum son kararlarında. Tabiri caizse bayır domuzu gibi kullanmak istiyoruz, sonra ceza sahasında da sakin kalabilmesini diliyoruz. Yunus da bunu yaşayabiliyor.

Bakalım 21 yaşında Batrakov ne sakinlikte idare edebilecek bu oyunumuzu.

rusyanın en kaliteli topcusu arda güleri batrakov

tabi bilmezsiniz

Böyle takip ediyorum gelişmeleri:

efkar.webp

Roma tekrar ilk şartlara dönüp almış Mora'yı. Şöyle bakmak lazım bizim Batrakov'un tamamını aldığımız paraya Mora'nın yarısı alınmış.

X'de yine bir Hakan Ç furyası başlamış hayırlısı. Santraforda beklentim Chelsea'den var açıkcası Liam Delap yada Emegha olabilir gibi geliyor kiralık+ opsiyon.
Hakan 27 Agustos gunu falan ortaya cikar. Yani listenin verilmesine 1 hafta falan kala. Onun icin erken daha.

Geri
Üst Alt