Alper Sahin
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.676
- 167
- 1.528
bremer kazığı girmez inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimle hic antrenman yapmadi bakcaz testlerimizi yapacaz ona eksik mi geldi ne gorecez takima seviyesi ne mac onu aciklamasi geldi bile heis11 başlamalı direkt 4 maç oynadı herif hazır geliyor
Son zamanlardaki haberleri yorumluyorum sadece. Sallai gidiyor yerine Türk sağ bek geliyor Arda Okutan veya Mithat Pala vb. yabancı olarak olarak sol kanat Leao+ orta saha + santrafor alınıyor. orta saha veya santrafordan biri u23 olacak. Böyle bir şey olabilir belki.
İçimden bir ses tescillilerin ez abdeyi almaya çalışacağını söylüyor. Bizim leao işini bekliyorlar almamızı istiyorlar. Onlar da abdeye girecek. Ambaratı falan verdiler ya betise araları iyi.
Çok dalga geçtiler kanat bek sane leao diyeşu adamı twıtterı actıgım gun engellemıstım
Yüksek nabız vurgusunu çokça dile getirmiştin zaten. Bizim takımın kolay gözüken pozisyonları sonuçlandıramamasının baş nedenlerinden de bu, hatta buna benzer yorumun da vardı sanırım.Sara hızlı bir oyuncu değil ama bizim takım genelde yüksek nabızda oynuyor, böyle olunca da o son hareketlerde genelde akıl koyamıyorlar, bunu Mertensle Icardi yapıyordu bir ara Ziyech yapabildi, ilk sezonda da Sergio yapıyordu.
Son vuruş kalitesinin de temelde kötü olmasının sebebi bu, geriye dönüşlerde çok efor veriyoruz, topu aldığımızda da yüksek tempoyla kullanıyoruz.
O yüzden nabzı düşük bir oyuncu lazım sahada ve bu 8 ya da 10 numara olmalıydı.
Sara Norwichte sağ ön, 8, 10 her yerde oynamış ve hep rol oyuncusu olmuş, böyle dengeli takımlarda hem daha çok deneyebilirsin hem de daha düşük nabızla kullanırsın topu.
Her oyuncuda bu yaşanıyorsa bence sebebi budur.
Adam bizde 80kg bu videoda 65kgChampionship'de keko Ozan Tufan bile goller atıyordu. Mesele ŞL'de ve ligde yapmak bunları. Bizde bir tek fb derbilerinde fark yaratıyor bu adam.
site yenileneceksu website utanc verici gercekten.

Caferenko yaptırırım adımı anında
Hakan 27 Agustos gunu falan ortaya cikar. Yani listenin verilmesine 1 hafta falan kala. Onun icin erken daha.X'de yine bir Hakan Ç furyası başlamış hayırlısı. Santraforda beklentim Chelsea'den var açıkcası Liam Delap yada Emegha olabilir gibi geliyor kiralık+ opsiyon.