Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.372
- 41.197
- 3.413
Birbirini biçaklamiṣlar mi? Allah allahBu arada psgde dün rus ve ukraynalı 2 topçu 11 çıktı enteresan bir husus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birbirini biçaklamiṣlar mi? Allah allahBu arada psgde dün rus ve ukraynalı 2 topçu 11 çıktı enteresan bir husus
Davinson’dan iyi bir adam değil şu haliyle ve 40 milyon euro isterler, imkansız kısacası.
Torreira, Singo veya Sallai'den biri gidebilir.Sarr gelirse kim gidecek ki
Yakup yine birşeyler üfürüyor
Sivasli Yusuf, Ada ve Can Uzun. Tamam iste.Bize 2-3 tane yerli lazım ya altyapıdan ya da sağdan soldan.
Simdi hepsi batrakovu bokluyordurŞu twitin altına yazılan yorumları okuyun bi
Adam gidecem diyor gönlü como'da kaldı bunun motivasyonunu kaybetti zorla tutulmazDavinson’dan iyi bir adam değil şu haliyle ve 40 milyon euro isterler, imkansız kısacası.
En ideali Lucumi’yi yanına almaktı o iş de olmadı.
Aynisini ANK, BTC, Rodop, Emre Kaplan, Ferhat Kiziltas, Nevzat vs hakkinda söylüyormusun renktas? Ben onlarin çok ama çoook daha az bilgi sahibi olmalarina ragmen çok daha fazla salladiklarini görüyorum ve nedense onlara bu kadar tepki gelmiyor.birader tebrikler medyada yazılan çizilen bütün isimlere hakimsin üstüne 1 porsiyonda sen ekleyip çakıyorsun bize de bu işleri bırak kafayı yersin
3-5 gündür takip ediyorum bari sıkacaksan kendi kolpanı sık şanın yürüsün elalemin hikayesini niye satıyorsun
Hocam yasaklasak mi artik? Her gece yayin acip izlenmek icin olur olmadik seyler sıkıyorBu Yakup cidden iğrenç bir insan.
Şu twitin altına yazılan yorumları okuyun bi

Gene cikti karsima. Su sutlar nerede... Ne gaza gelmistim sirf o yuzden (fener dep golunde cildirmistim hatta) .
Hic bir gelen oyuncu biraz uzunca izlemeden icime sinmeyecek.
Sara hızlı bir oyuncu değil ama bizim takım genelde yüksek nabızda oynuyor, böyle olunca da o son hareketlerde genelde akıl koyamıyorlar, bunu Mertensle Icardi yapıyordu bir ara Ziyech yapabildi, ilk sezonda da Sergio yapıyordu.Norwich dönemini geçtim bize geldiği ilk sezonki haliyle bile şu an olduğu arasında fark var. Top saklama işini bile yapamıyor, dengesini kaybedip savruluyor. Duran top harici (frikikler 0) oyunda vasatlığa alıştı, sezonda üst düzey oynadığı maçları rahatlıkla sayabiliyoruz artık.
Milan'a 5 milyon kira ücreti, 30 milyon satin alma opsiyonu; Leao'ya da 8 milyon maas. Yönetimin yapacağı max teklif bu olmalı ama bizim beceriksiz yönetim daha fazla teklif ediyordur.FB çekildi, Roma çekildi, bir biz kaldık, Milan kadroda tutmak istemiyor zaten. Leao için 40-50 bonservis, 12 maaş konuşulmasında bir tuhaflık yok mu?..İlle istiyorlarsa, keyfi opsiyonlu ucuza kiralık teklif yapıp çekilsinler; işlerine gelirse...