Transfer Nöbeti #10

Leao'nun senelerdir yaptığı istatistikler ortada. Geçen sene üzerinden eleştiriler geliyor, geçen sene Milan top oynamadı ki. Santraforların gol atamadığı bir sezondan bahsediyoruz.

Salacağı yaşta da değil. 27 yaşında. Yiyeceği çok ekmek var. 50lere vs. çıkılmasını ben de doğru bulmuyorum.. hele ki Milan'da kalmayacağı bu kadar ortadayken. Belli ki Arabistan'a gitmek istemiyor, yoksa her turlu Arabistan, Qatar vs. giderdi.

Oynamak istiyorsa bazı şeylerden feragat eder. Ederse ve Milan'ın elini zayıflatırsa, 35-40lara çözülürse neden olmasın. Santraforda da +1 opsiyonumuz olur.

Davinson yerine cuk oturur üstelik u23

SmartSelect_20260818_011257_Samsung Browser.webp

sançez satılamaz şu ortamda. ne kadar sıçıp batırsa da takımın defansif refleksini organize edebilen tek unsur

bardağı direkt kadro dışı bırakacak şekilde 1 as stoper 1 de ona yedek alınmalı

birader tebrikler medyada yazılan çizilen bütün isimlere hakimsin üstüne 1 porsiyonda sen ekleyip çakıyorsun bize de bu işleri bırak kafayı yersin

3-5 gündür takip ediyorum bari sıkacaksan kendi kolpanı sık şanın yürüsün elalemin hikayesini niye satıyorsun
Aynisini ANK, BTC, Rodop, Emre Kaplan, Ferhat Kiziltas, Nevzat vs hakkinda söylüyormusun renktas? Ben onlarin çok ama çoook daha az bilgi sahibi olmalarina ragmen çok daha fazla salladiklarini görüyorum ve nedense onlara bu kadar tepki gelmiyor.

Norwich dönemini geçtim bize geldiği ilk sezonki haliyle bile şu an olduğu arasında fark var. Top saklama işini bile yapamıyor, dengesini kaybedip savruluyor. Duran top harici (frikikler 0) oyunda vasatlığa alıştı, sezonda üst düzey oynadığı maçları rahatlıkla sayabiliyoruz artık.

Gene cikti karsima. Su sutlar nerede... Ne gaza gelmistim sirf o yuzden (fener dep golunde cildirmistim hatta) .

Hic bir gelen oyuncu biraz uzunca izlemeden icime sinmeyecek.

Bende Cicaldaudan sonra sonra aynisini düsünüyordum, videolarda uzaktsn manyak goller atan adam bizde uçar demistim, sonu ortada. Sara gelirkende pis gaza geldim ama yine olmadi. Kendimi Batakovun videolarina veremiyorum bunun için. Görecez artik

şimdi biz kimi kaç kişiyi alacağız abi, sallai sara singoyu ne zaman elden çıkartacağız mevcut kadro için en az 4 tane daha as adam lazım.

uğurcan
xxx davinson xxx jakobs
torreira xxx
sane batrakov xxx
osimhen

yedek forvet + torreira gidecekse 1 orta saha daha da şart.

Norwich dönemini geçtim bize geldiği ilk sezonki haliyle bile şu an olduğu arasında fark var. Top saklama işini bile yapamıyor, dengesini kaybedip savruluyor. Duran top harici (frikikler 0) oyunda vasatlığa alıştı, sezonda üst düzey oynadığı maçları rahatlıkla sayabiliyoruz artık.
Sara hızlı bir oyuncu değil ama bizim takım genelde yüksek nabızda oynuyor, böyle olunca da o son hareketlerde genelde akıl koyamıyorlar, bunu Mertensle Icardi yapıyordu bir ara Ziyech yapabildi, ilk sezonda da Sergio yapıyordu.

Son vuruş kalitesinin de temelde kötü olmasının sebebi bu, geriye dönüşlerde çok efor veriyoruz, topu aldığımızda da yüksek tempoyla kullanıyoruz.

O yüzden nabzı düşük bir oyuncu lazım sahada ve bu 8 ya da 10 numara olmalıydı.

Sara Norwichte sağ ön, 8, 10 her yerde oynamış ve hep rol oyuncusu olmuş, böyle dengeli takımlarda hem daha çok deneyebilirsin hem de daha düşük nabızla kullanırsın topu.

Her oyuncuda bu yaşanıyorsa bence sebebi budur.

Osimhen'in veliahtını hazırlamıyorsak yedek U23 santrafora 30m civarı bonservis vermeyi çok mantıksızca buluyorum. Hele ki ortasaha boyle S.O.S. verirken.. ve sağlam bir 8 en elzem hamleyken.

Santrafor oynayabilen kanat + yerli santrafor daha mantıklı geliyor.

FB çekildi, Roma çekildi, bir biz kaldık, Milan kadroda tutmak istemiyor zaten. Leao için 40-50 bonservis, 12 maaş konuşulmasında bir tuhaflık yok mu?..İlle istiyorlarsa, keyfi opsiyonlu ucuza kiralık teklif yapıp çekilsinler; işlerine gelirse...
Milan'a 5 milyon kira ücreti, 30 milyon satin alma opsiyonu; Leao'ya da 8 milyon maas. Yönetimin yapacağı max teklif bu olmalı ama bizim beceriksiz yönetim daha fazla teklif ediyordur.

Twitter’da bütün Galatasaray hesapları Yakup’un söylediklerini alıntılıyor bıktım valla bu kolpacıdan. Hayır eleman 10 dk önce söylediğini 10 dk sonra yalanlıyor

Geri
Üst Alt