- 11 Aralık 2009
- 18.567
- 11.317
- 1.998
Singo ve/veya Sallai' den kurtulmak büyük önem arz ediyor. İki kontenjan harcıyoruz, ikisi de mevkiinin ideal adamı değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sanmıyorum böyle bir şey olduğu 20m istiyorlarBitirme aşamasından vazgeçmemizin sebebi Batrakov zaten
Yedeğe ucuz genç alınca psikolojik ekonomik ve başarı olarak tahribatı pek olmuyor ama sara singo batrakov gibi ilk 11 için yüksek paralar verilerek alınan topçular tutmayınca tahribatı yüksek oluyor. Mesela nhaga tutmazsa çok umursanmaz ve zarar vermez. O yüzden sara,singo, batrakov tarzı pahalı scouting transferlerinin bize uygun olmadığını düşünüyorum hep
Tıpkı sara gibiBatrakov'un 6-8-10 pozisyonlarının hepsini oynaması iyi.
6 falan oynayamaz ama 8-10 oynayabilirBatrakov'un 6-8-10 pozisyonlarının hepsini oynaması iyi.
Gece gece güldürdün beni Renkdaş sağolasınFutbol özelinde mi?
Bu konuya ekşide değinmiştim.Hiç sanmıyorum böyle bir şey olduğu 20m istiyorlar
Teşekkür ederim Renkdaşİyi oyuncu getiremedik ki yaw. Rusya Avrupa’ya katılabiliyorken iyi oyuncularına fahiş kontrat verip tutuyordu. Euro 2008 kadroları efsaneydi mesela. Zhirkov-Arshavin-Akınfeev-Pavluchenko-Kherzakov falan.
Pavluchenko demişken çok değişik topçuydu yaw, ayağına dolandırırdı topu ama bir bakmışsın herkesten sıyrılıp gol falan atmış.
He TR’de kim başarılı oldu dersek Kudryashov belki ama Rusya için daha değerli topçuydu, bizde Anasolu’da takıldı mesela
Ben de onu diyorum. Bizim formülü zaten erden timur sundu bu akılsızlar hala başka yollardan gitme peşinde. Baskıyı ve başarıyı sırtlayacak torreira sanchez mertens icardi gibi doğru tercih edilmiş yıldızlarla omurga oluşturup yanında barış kerem boey gibi ucuz scouting transferlerini geliştireceksin, bu gençlere geldiği gibi sorumluluk vermeyeceksin gelişmeleri ve tecrübelenmeleri için zamana ihtiyaçları oluyorNhaga gibi transferleri de goruyoruz iste herif sans bile vermiyor ..buna iyi para bayildik diye mecbur oynatir..
Aslinda bizim basarimiz toreira davinson icardi gibi bir donem cok parlamis sonra dususe gecmis 26-28 arasi topculari ucuz cozmekti.. Bunu da en iyi yapan adami yonetimden attilar..
En azında 2-3 yıla yaymayı başarabilseydikBizim trink diye 20 milyon euro veremedigimiz ortada, cikis maddesi olunca ne oluyor?
Cikis maddesi sadece cebinde cash parasi zengin kulupler icin bir faydasi var.
Hiç düşük ihtimal değil açıkçası. Singo sallai'nin sara da lemina'nın yedeği oldu bir süre ziraBatrakov muhtemelen Yunusun yedeği olacak 3-4 maç sonra burada kalsın bu:d
hocam sus beHiç düşük ihtimal değil açıkçası
Adam olsun da kim iyiyse o oynar bakarsın maçlara barış batrakov yunus çıkarızBatrakov muhtemelen Yunusun yedeği olacak 3-4 maç sonra burada kalsın bu:d