Transfer Nöbeti #10

Singo ve/veya Sallai' den kurtulmak büyük önem arz ediyor. İki kontenjan harcıyoruz, ikisi de mevkiinin ideal adamı değil.

Yedeğe ucuz genç alınca psikolojik ekonomik ve başarı olarak tahribatı pek olmuyor ama sara singo batrakov gibi ilk 11 için yüksek paralar verilerek alınan topçular tutmayınca tahribatı yüksek oluyor. Mesela nhaga tutmazsa çok umursanmaz ve zarar vermez. O yüzden sara,singo, batrakov tarzı pahalı scouting transferlerinin bize uygun olmadığını düşünüyorum hep

Nhaga gibi transferleri de goruyoruz iste herif sans bile vermiyor ..buna iyi para bayildik diye mecbur oynatir..
Aslinda bizim basarimiz toreira davinson icardi gibi bir donem cok parlamis sonra dususe gecmis 26-28 arasi topculari ucuz cozmekti.. Bunu da en iyi yapan adami yonetimden attilar..

Hiç sanmıyorum böyle bir şey olduğu 20m istiyorlar
Bu konuya ekşide değinmiştim.

Oyuncu ile anlaşıyoruz. Kulübü ile de hemen hemen bitme noktasına geliyoruz. Dursun kanadındaki ekip Batrakov u çözeceğiz diyor, öncesinde oyuncu tr ye gelmek istemiyordu. İkisi de aşırı milliyetçi oyuncular. Batrakovu deneyin diyorlar. Pono duyunca kızıyor kulübüyle uzatıyor. Olay bundan ibaret

İyi oyuncu getiremedik ki yaw. Rusya Avrupa’ya katılabiliyorken iyi oyuncularına fahiş kontrat verip tutuyordu. Euro 2008 kadroları efsaneydi mesela. Zhirkov-Arshavin-Akınfeev-Pavluchenko-Kherzakov falan.

Pavluchenko demişken çok değişik topçuydu yaw, ayağına dolandırırdı topu ama bir bakmışsın herkesten sıyrılıp gol falan atmış.

He TR’de kim başarılı oldu dersek Kudryashov belki ama Rusya için daha değerli topçuydu, bizde Anasolu’da takıldı mesela
Teşekkür ederim Renkdaş

Nhaga gibi transferleri de goruyoruz iste herif sans bile vermiyor ..buna iyi para bayildik diye mecbur oynatir..
Aslinda bizim basarimiz toreira davinson icardi gibi bir donem cok parlamis sonra dususe gecmis 26-28 arasi topculari ucuz cozmekti.. Bunu da en iyi yapan adami yonetimden attilar..
Ben de onu diyorum. Bizim formülü zaten erden timur sundu bu akılsızlar hala başka yollardan gitme peşinde. Baskıyı ve başarıyı sırtlayacak torreira sanchez mertens icardi gibi doğru tercih edilmiş yıldızlarla omurga oluşturup yanında barış kerem boey gibi ucuz scouting transferlerini geliştireceksin, bu gençlere geldiği gibi sorumluluk vermeyeceksin gelişmeleri ve tecrübelenmeleri için zamana ihtiyaçları oluyor

correct.gif

Batrakov anladığım kadarıyla temaslı oyun oynayamıyor, defansif yönü ne açıdan iyi anlamadım

Doymuş adamları gönderdin artık maksimum 3 sene yeterli.Adam gönderip yerini doldurmayı öğrenemiyoruz bir türlü ya

Geri
Üst Alt