Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.055
- 16.631
- 2.648
PSG’nin kaleciside Rus, bugüne kadar CL’de falan sorun çıktığını hatırlamıyorum deplasman seyahatinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de yurt disinda gordugum bu. Belki de nefret dolu olanlar kendi ulkelerinde kaliyordurValla futbolcuları bilemem ama benim gördüğüm tüm Rus ve Ukraynalılar resmen kanka, halklar arasında sıfır kin nefret
Eyüp Yıldız kvara demiş bence oBu senenin yıldız duyumcusu kim olacak acaba
Caferenko yaptırırım adımı anında
Erzurum'a yabancılık çekmez batrakov kesin forma giymeliHiç kimse Erzurum maçından önce gitmemeli.
Leao falan alamaz bu yönetim. Yine böyle u23 bir futbolcuya parayı gömecekler ya tutarsa diye.Leaoda gelirse geriye u 23 forvet kaliyor 1 2 yabancı severlerle 1 orta saha ve 1 sol stoper lazim
Aşırı milliyetçi ve brainwashed oldukları doğru hocam, çok tabuları varValla muhabbetinize karışmak istemiyorum da ben 1 sene moskova da yaşadım. Hem de 2008 Gürcistan ile savaş halindeyken. Ruslar aşırı milliyetçi oluyorlar... yolda yürüyemiyordum esmerim diye bir ton küfür hakaret yedim... Yani o milliyetçilik olgusu bana saçma gelmiyor pek...
Ben o transferinyaoacagiz diye düşünüyorumLeao falan alamaz bu yönetim. Yine böyle u23 bir futbolcuya parayı gömecekler ya tutarsa diye.
Hocam yapmayın 2 taraftan da 1 milyon kişi öldü. En az 50 senelik dusmanlik tohumu ekildi. Daha geçen düzenlenen bir spor yarışmasında bronz madalya alan ukraynali genç, rus gençle yan yana olmamak için sahneden indi.Valla futbolcuları bilemem ama benim gördüğüm tüm Rus ve Ukraynalılar resmen kanka, halklar arasında sıfır kin nefret
İnşallah yaparlarda barış kazmasından kurtuluruz.Ben o transferinyaoacagiz diye düşünüyorum
Yok bu sene istiyorlardi bunu da menajer komisyonlari vs den uğraşmadilar çok diyodu kaynaklar.Psg bu olmayınca nevesi aldı yada neves oldugi için bunu almadı demekki ayni profildeler
yok hayır, ciddi soylemistim.Serbest meslek?