Transfer Nöbeti #10

Hocam yapmayın 2 taraftan da 1 milyon kişi öldü. En az 50 senelik dusmanlik tohumu ekildi. Daha geçen düzenlenen bir spor yarışmasında bronz madalya alan ukraynali genç, rus gençle yan yana olmamak için sahneden indi.
Tamam hocam konu sulanıyor, bende kendi gözümle gördüklerimi söyledim

Kvara ciddi anlamda Galatasaray’ın radarında!

Via Hakan Motz

Kvarayı rusyadan alacaktın simdi almanin anlamı yok

Hocam yapmayın 2 taraftan da 1 milyon kişi öldü. En az 50 senelik dusmanlik tohumu ekildi. Daha geçen düzenlenen bir spor yarışmasında bronz madalya alan ukraynali genç, rus gençle yan yana olmamak için sahneden indi.
Yani birkac ornek ile genelleme mi yapiyoruz? Savas olan yerlerde sinirin karsisinda akrabasi olan insanlar var. Bu is oyle karikaturize edilecek bir olay degil. Illa ki milliyetci insanlar vardir ama Rus ve Ukrayna halki dusmandir demek gotten element uydurmaktan baska birsey degildir.

Benim zaten vurgulama yaptigim o da degildi. Anlayan anlamistir.

Sarr gelirse kim gidecek ki

Yakup yine birşeyler üfürüyor

Gerçekten çok sevindim Batrakov'a. Disiplinli bir futbolcu, kafası da yaptığı işte. Böyle adama ihtiyacımız vardı. Kilit pasları var, sağlam bir şut tehdidi. Belki eleştiren olacak ama çok istenen Enciso saf dribblingci ve bencil bir oyuncu. Zaten bencil olduğu için eleştiriliyordu. Adı geçen gençlerden en ihtiyac duydugumuz yetenek setinin Batrakov'da oldugunu dusunuyorum.

Ukrayna-Rusya konusunda da,
iki ülkenin de savaştan daha net etkilenen yerleri var. Örneğin Ukrayna için Sumy, Zaporizhzhia, Kherson gibi şehirler/bölgeler. Buralı insanların önemli bir bölümü savaşın etkileriyle Ruslara hiç ılıman değil. Rusça konuşmayı bırakanlar da çok. Rusya'da Kursk, Belgorod vs. yerlerde aynı fikir mevcut Ukrayna'ya karşı. Büyük şehirlerde veya yurtdışında yaşayan yeni jenerasyonda çok bir negatif hava yok. Zaten yurtdışındaki Ukraynalı erkek sayısı da çok az.

Neden Ponomarenko ve Batrakov beraber oynamasın deniyorsa, Zabarnyi ve Safonov büyük bir örnek. Zabarnyi açık şekilde Safonov ile aynı takımda olmaktan mutsuz & bu konuda çok açıklaması da var. Batrakov bir sıkıntı yaratmasa da Pono yaratabilirdi. İki oyuncunun da huzursuzlugunu istemeyiz.

Hayırlısı olsun Batrakov bizim adımıza.. :)

Kvara ailesine daha yakın olmak için ayrılmak istiyormuş. Annesi babası kışları Istanbul'da yaşıyormuş.

Geri
Üst Alt