Transfer Nöbeti #10

facetime ile veda etsin iste yahu bu ne

Rus muhabiri maca cikacagini dusunmuyorum diye eklemis, sadece taraftara veda icin goturulmus diyor.

ya neyin rahatlığı bu, geçen hafta puan bıraktık kendi evimizde üstelik

erzurum gibi çorum misali kapalı kutu başka bir takımla oynayacağız üstelik deplasmanda

ee bu maçta da oldu ya dk 60 yunus sakatlandı kim girecek oyuna? 1 tane hücum oyuncumuz yok ya

%100 3 puan almak zorundayız batrakov'un vedasının keyfini mi bekleyeceğiz ulan biz

ne saçma sapan iş bu ya

Bakratov sakatlanır gecmis olsun

Nasi yok, Kaan ile İlkay var ya.
Ilkayi bile 11 baslatamiyor. Ki zaten yunusun oynadigi kadar oynayamazdi.

Bazi isimler icin tatil koyu kemerburgaz. Ne yonetim ne hoca o kadr ugrasmiyor. Disiplin bence eksik takim genelinde.

Icardi sureci boyle olmazdi adam akilli yonetilse.

Yazdık biz 5 milyon iken oynatmayız biz de o vizyon yok rengim. 20 30 sıkıp anca oynatırız. Okan hoca zaten genç oyuncuyu risk görüyor
Elin yabancısını niye yetiştirsin değil mi? Ne gerek var...

Şu açıklamayı TR'ye gelmek istemeyen genç yabancılar görmedi mi sanıyor?

Gördüler sonra istediğimiz U23'leri alamıyoruz diye ağlıyorlar.

Hoş hiçbirini gerçekten isteyerek transfer teklifi yaptığımıza da inanamıyorum da neyse...

Elin yabancısını niye yetiştirsin değil mi? Ne gerek var...

Şu açıklamayı TR'ye gelmek istemeyen genç yabancılar görmedi mi sanıyor?

Gördüler sonra istediğimiz U23'leri alamıyoruz diye ağlıyorlar.

Hoş hiçbirini gerçek isteyerek transfer teklifi yaptığımıza da inanamıyorum da neyse...
En basit örnek nhaga. Nhaga Avrupa’nın herhangi bir takımında olsa ağzımızın suyu aka aka izleri. Keşke bizim olsa diye.
Acayipte potansiyeli var çocuğun. Kariyeri için keşke başka takıma gitseydi

Ilkayi bile 11 baslatamiyor. Ki zaten yunusun oynadigi kadar oynayamazdi.

Bazi isimler icin tatil koyu kemerburgaz. Ne yonetim ne hoca o kadr ugrasmiyor. Disiplin bence eksik takim genelinde.

Icardi sureci boyle olmazdi adam akilli yonetilse.
Disiplin olsa o kulüpte Kaan hazırlık kampına kalmaz, İcardi ile mayıs ayında vedalaşılırdı. Ama hoca için de yönetim için de göbek, tembellik önemli değil. Oyuncu alın dendiğinde Kaan ilkay vs var diyorlar. Zaten belli bir 11 var. Forma adaleti de önemli değil.

Geri
Üst Alt