Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fbnin rus voleybolcusu arinayi polonya almamışti ülkeyeBizimkiler gidip savaştaki ülkeden topçu aldılar da bu adamın her ülkesine gidişi gelişi mevzu olur. Dünyanın en süper zeka yönetimine sahibiz
Yazdık biz 5 milyon iken oynatmayız biz de o vizyon yok rengim. 20 30 sıkıp anca oynatırız. Okan hoca zaten genç oyuncuyu risk görüyorGeçen sene 5 milyona aldılar burada bir tarafımızı yırttık her gün yazdık.
Şimdi 30 milyonluk stoper oldu ya ancak almaya giderler.
Rus muhabiri maca cikacagini dusunmuyorum diye eklemis, sadece taraftara veda icin goturulmus diyor.
Çay var içersengölge etme başka ihsan istemem
Nasi yok, Kaan ile İlkay var ya.Ona eli mahkum. YOK cunku.
Ilkayi bile 11 baslatamiyor. Ki zaten yunusun oynadigi kadar oynayamazdi.Nasi yok, Kaan ile İlkay var ya.
GSC olarakHani gitmiyordu
Elin yabancısını niye yetiştirsin değil mi? Ne gerek var...Yazdık biz 5 milyon iken oynatmayız biz de o vizyon yok rengim. 20 30 sıkıp anca oynatırız. Okan hoca zaten genç oyuncuyu risk görüyor
Deplasmanda mı veda edecekmiş, abuk subuk işler.Rus muhabiri maca cikacagini dusunmuyorum diye eklemis, sadece taraftara veda icin goturulmus diyor.
batrakov hemen uçağa bin koçum
En basit örnek nhaga. Nhaga Avrupa’nın herhangi bir takımında olsa ağzımızın suyu aka aka izleri. Keşke bizim olsa diye.Elin yabancısını niye yetiştirsin değil mi? Ne gerek var...
Şu açıklamayı TR'ye gelmek istemeyen genç yabancılar görmedi mi sanıyor?
Gördüler sonra istediğimiz U23'leri alamıyoruz diye ağlıyorlar.
Hoş hiçbirini gerçek isteyerek transfer teklifi yaptığımıza da inanamıyorum da neyse...
Disiplin olsa o kulüpte Kaan hazırlık kampına kalmaz, İcardi ile mayıs ayında vedalaşılırdı. Ama hoca için de yönetim için de göbek, tembellik önemli değil. Oyuncu alın dendiğinde Kaan ilkay vs var diyorlar. Zaten belli bir 11 var. Forma adaleti de önemli değil.Ilkayi bile 11 baslatamiyor. Ki zaten yunusun oynadigi kadar oynayamazdi.
Bazi isimler icin tatil koyu kemerburgaz. Ne yonetim ne hoca o kadr ugrasmiyor. Disiplin bence eksik takim genelinde.
Icardi sureci boyle olmazdi adam akilli yonetilse.