Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelsin tabi düşük maaliyet lang kabul ederim çünkü yetişkin kontenjanı yiyor, 15M üstü ama gerek yok, parayı genç stopere viega seviyesi adamlara basarım, yedek santrafor genç duran güzel bir alternatif olurdu ama çok bilmiş taraftar istemedi.İyi abi gelsin barışın yedeğinde bekler tüm sezon görürüz o zaman kulübede izleriz bol bol
Olay zaten orada zamanlama bu saatten sonra gelmesin bu kadar bekleyeceğimiz adam Lang olamaz.Tamamen iş bilmezlik. Lang'ı sezon bittiği gibi görüşüp alsan ya da hedef haline getirsen ve kampa götürsen kimse ne Lang'ı demezdi. Gidip yükseklerden uçup, absürt adamların adını sıraya dizip taraftarın önüne atarsanız Lang'ı istemez tabii ki. Bir yönetim düşünün yaptığı tek bir doğrusu yok neredeyse.
dursun bedava kiralarım işine takılıp sürekli aynı teklifi atmıştır.bunların leao için teklifi 30 + bonuslardır hiç sanmıyorum 40 45 vereceklerini yoksa çoktan bitmişti
ss alıp insta özelden atıyorum valla şu adam gelmesin saçma sapan herifler hala instada come to gala yazıyor büyük ihtimalle fbli,tjkli hesaplarLang o hashtagden sonra gelmez kendisi