Transfer Nöbeti #10

Bizim için orta saha, stoper, 10 numara ve santrafor yedeği daha önemli. Kanadı ucuza Lang kapatsa diğerlerine yatırım yapılsa ok bu arada kanatlar götürür bizi fena 4lü değil.

Langin aciklamasi da su olur "zaten bizleydi, adaptasyon yoktu, cabuk biri lazimdi,en dogru secenek oydu" doye kilifi hazir. calisma ve planmadan hareket ediliyor.

Leao ya o kadar para verilmesine de ayrica karsiyim bir noktada.

Kanat 1500 tane var yani 3 aydir. U23 unden daha yaslisina. 1 adamin adini yazdir cizdir sonra tepkiye sasir. Ne ala dunya.

Lang haketmiyor tabi ama tepki ona degil yonetime burda.

He burdan sunu da cikarabiliriz baris kesin gitmiyor, lang da yedegi olacak...gibi .

Birazdan 1'i alır.

Bunların üstüne Erzurum puan kaybı geldiği an ne yönetim ne hoca dayanabilir direk kaosa gömülürüz.
HQAOjguW4AAVTfV

Bu arada lang ı istememe sebebi tam olarak nedir? Bizde oynadığı için mi istenmiyor?

Bence soru işaretlerinin en az olacağı transfer olur. Ne verip vermeyeceği bellidir. Herkesin gözü leao falan istiyor da onların bile ne vereceği belli değil bu takımda...

Geçen sene parmak olayına kadar da gayet katkı sağlayan bir görüntü verdi kendisi... Ben mesela sane mi lang mı deseler sane yi gönderin lang gelsin derim... saha içerisinde 2 3 adam çalımlayıp bal yapmayan arı modada şov yapacak adam yerine takıma katkı sağlayıp düz temiz bir oyun ortaya koyan adamı tercih ederim...

Ancak şunu da belirteyim... çıkıp açıklama yapıp da transferler bizi heyecanlandırıyor açıklaması yapıp üstüne lang çekilince benim de midem bulanıyor... bunu inkar edemem... yoksa lang beni heyecanlandırmaz... heyecan dediğin işte martinelli olur salah olur yaşına rağmen, atıyorum doku akliuche gibi adamlar olur...

#Langistemiyoruz diye Hashtag başlatmak falan da ayıp çocuğa lan...
Hep bu yönetimin suçu işte. Icardi'yi hedef ettikleri gibi, Lang'ı da bu hale soktular. Getirecektiysen, Haziran'da getirseydin. Eylül'e kadar bekleyip de Lang mı getirilir?

Ugurcan

Singo - Davinson - Bardakci - Jakobs

Torreira - Sara

Sane - Batrakov - Lang

Osimhen

Gecen sezona gore guclenmemiz lazimdi ama degisen bir sey yok​

Olay zaten orada zamanlama bu saatten sonra gelmesin bu kadar bekleyeceğimiz adam Lang olamaz.

Birde +1 yabancıyı direk Lang olarak kullanmak daha büyük iş bilmemezlik.
Ne yaptıklarını biliyorlarsa ne olayım. Ben hala sükseli bir transfer bekliyorum bunlardan ama bu onların iş bilmez beceriksiz oldukları gerçeğini değiştirmeyecek. Ne bir planlama var ne de başka bir şey. 4 yılda kadro mühendisliğinin içinden geçtik hala akıllanmadılar. Üst üste bu kadar şampiyon olup da her sezon başlangıcı kendilerine sövdürtebilmek ayrı bir yetenek ister. Yaparsın adam akıllı planlamanı, günün sonunda sessiz sedasız Lang'ı getirirsin, çıkar dersin; Napoli ile istediğimiz noktaya gelemedik, süreç bu yüzden uzadı ama sonunda istediğimiz maliyetlerle aldık, hayırlı olsun. Bunlar ne yapıyor peki? Ana planın eksiklerini gidermek yerine basında haftalarca Leao, o olumsuza dönünce Martinelli, o da olumsuza dönünce ortayae Abde, cart curt diye 50-60 milyonluk adamları basına servis ediyorlar. Ben hala Lang'ı alacağımızı düşünmüyorum ancak süreç yönetmeyi gram beceremiyor bu herifler. Liyakat olsa camiada, adam gibi bir sportif direktör getirir tam yetki ile kulübe bir sistem entegre edersin ancak bunlar birisini getirse onun da burnundan getirir 3 aya adam kaçar gider. Bu zihniyetle 30 sene üst üste şampiyon ol, 31. sezon başlarken bugün ne yaşıyorsak aynısını yaşarız. Bir halt olmaz bu kafalarla.

Bu arada lang ı istememe sebebi tam olarak nedir? Bizde oynadığı için mi istenmiyor?

Bence soru işaretlerinin en az olacağı transfer olur. Ne verip vermeyeceği bellidir. Herkesin gözü leao falan istiyor da onların bile ne vereceği belli değil bu takımda...

Geçen sene parmak olayına kadar da gayet katkı sağlayan bir görüntü verdi kendisi... Ben mesela sane mi lang mı deseler sane yi gönderin lang gelsin derim... saha içerisinde 2 3 adam çalımlayıp bal yapmayan arı modada şov yapacak adam yerine takıma katkı sağlayıp düz temiz bir oyun ortaya koyan adamı tercih ederim...

Ancak şunu da belirteyim... çıkıp açıklama yapıp da transferler bizi heyecanlandırıyor açıklaması yapıp üstüne lang çekilince benim de midem bulanıyor... bunu inkar edemem... yoksa lang beni heyecanlandırmaz... heyecan dediğin işte martinelli olur salah olur yaşına rağmen, atıyorum doku akliuche gibi adamlar olur...
futbolcu değil o yüzden süper ligde bile 0 golü var adamın juve maçında dönenleri iyi takip etmek dışında hiçbir halt yiyemedi alt seviye hollanda ligi futbolcusu başka bir şey de değil.Bize barış,saneden iyisi lazım bunlar yokken arada oynayacak adam değil.Gitsin hollanda liginde istatistiğe devam etsin.Bize kanattan skor verecek adam lazım

Lang ile ilgili yorumları şaşırarak okuyorum. Adamın parmağı kopmadan önce gayet iyi oynuyordu burada sezon sonu alırız deniyordu sonra parmağı koptu ve oynayamadı doğru dürüst zaten. Son şampiyonluk maçında bile sonradan girip farklı profilde iyi katkı vermişti. Bizim ihtiyacımız olan Leao değil Lang tipinde bir oyuncu. Leao'nun bu kadar neden istendiğini de anlayamıyorum bu arada.

Geri
Üst Alt