- 16 Haziran 2010
- 205.437
- 157.994
- 6.838
Batrakov niye iptal edilsin yav boyle mantik mi olurNkunku geliyorsa Batrakov iptal edilsin
Ulan ne yaptigimiz belli degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batrakov niye iptal edilsin yav boyle mantik mi olurNkunku geliyorsa Batrakov iptal edilsin
Ulan ne yaptigimiz belli degil
Hiç bir oyuncu için 40-50lere çıkacağımızı sanmıyorum yav bana palavra geliyor.Lang ucuza geliyorsa ve can uzun pakete dahil olacaksa susarım birtek yoksa feci küfürler yagdiracam
Nkunku'ya Milan yol verdi. Birkaç gün önce her yerde satış listesine konulduğu yazıyordu. Menajeri de kapı kapı dolaşıyordur. Çok üstünde durulacak bir mevzu değil bence bu.Bunlar belli inanılmaz panik haldeler bu kadar oyuncu ismi çıkıyorsa paso menajerler vardır onlarda yakın olduğu muhabirlere aktarıyorlardır.
SOYGUNNNNN VARRRRNerde istikrarsız adam var ona gidiyorlar Nkunku nedir bunlar kafayı yemiş.
İmdatttttttttt menajerler kulübü rehin almış.
Dışarda mağlubiyet filan gelirse bu sefer İstanbul'a dönüşlerinde güzel bir karşılama olur.Dursun gene taraftari çıldırttı. Erzurum maci keske iceride olsaydı.
Teknik olarak daha iyi bir Onyekuru, Garry Rodriguez tarzı oyuncuyu Lang‘a tercih ederdim açıkçası. Özellikle Şampiyonlar Ligi maclarinda. Bunun olması için de Sané daha fazla oyun kurucu ver kaç yapan (ki zaten yapabildiği özellik) yapması gerekiyorNasıl bir patlayıcılık? Gtümüzde mi patlamasını tercih edersin![]()
Bir de ṣöyle dusunelim langi haziranda istesek zaten opsiyonu vardi 30m hadi napoli dustu diyelim en fazla 25e duserdiLang gelsinde geliş zamanı doğru değil
Leao ve Martinelli ile beklenti yükseltip olmayınca Lang'a dönüyorsun taraftar tepkisi kaçınılmaz
Haziran ayında planlı bir şekilde Lang'ı getirsen kimsenin sesi çıkmazdı
Ajax 20 veriyor diyorlar 15e bize koklatmaz NapoliBir de ṣöyle dusunelim langi haziranda istesek zaten opsiyonu vardi 30m hadi napoli dustu diyelim en fazla 25e duserdi
Bence simdi tapusuyla alsak 15i gecmez
Ama dedigin gibi her sene yaptiklarini yaptilar taraftari umutlandirip utandirdilar
Oyun kurabilen kanat oyuncumuz var aslında ama cani isteyince kuruyor işte. Bunları kendisi gelmeden önce de fazlasıyla söyledikLang alınacağına Trossard gelseydi, oyun kuran kanat rolünün ideal karşılığıydı.