Transfer Nöbeti #10

Nkunku santrafor değil mi santrafor yedeği için istiyoruzdur bunu kanat için başka biri gelir

Bunlar belli inanılmaz panik haldeler bu kadar oyuncu ismi çıkıyorsa paso menajerler vardır onlarda yakın olduğu muhabirlere aktarıyorlardır.
Nkunku'ya Milan yol verdi. Birkaç gün önce her yerde satış listesine konulduğu yazıyordu. Menajeri de kapı kapı dolaşıyordur. Çok üstünde durulacak bir mevzu değil bence bu.

1787056151692.webp

Nkunku forvet oyuncusu, yani Can Uzun gibi 'SS' aslinda ama Milan doneminde forvette oynadi.

Orta saha ile yakindan uzaktan bir alakasi yok.

Gelirse yedek forvet diye alir bizimkiler ama o zaman sol kanat U23 olmali.

Harder, Deniz Gul vsvs. gibi isimlere yatırım yapacagına Leao'yu al alayından iyi santrafor da oynar. Harder kim ve ne yapmis ki yatirima deger goruyoruz anlamadım valla

Nasıl bir patlayıcılık? Gtümüzde mi patlamasını tercih edersin😁
Teknik olarak daha iyi bir Onyekuru, Garry Rodriguez tarzı oyuncuyu Lang‘a tercih ederdim açıkçası. Özellikle Şampiyonlar Ligi maclarinda. Bunun olması için de Sané daha fazla oyun kurucu ver kaç yapan (ki zaten yapabildiği özellik) yapması gerekiyor

Lang gelsinde geliş zamanı doğru değil

Leao ve Martinelli ile beklenti yükseltip olmayınca Lang'a dönüyorsun taraftar tepkisi kaçınılmaz

Haziran ayında planlı bir şekilde Lang'ı getirsen kimsenin sesi çıkmazdı
Bir de ṣöyle dusunelim langi haziranda istesek zaten opsiyonu vardi 30m hadi napoli dustu diyelim en fazla 25e duserdi

Bence simdi tapusuyla alsak 15i gecmez

Ama dedigin gibi her sene yaptiklarini yaptilar taraftari umutlandirip utandirdilar

Hala tag ile falan dursunu istifa ettireceğini düşünenlere üzülüyorum

Bir de ṣöyle dusunelim langi haziranda istesek zaten opsiyonu vardi 30m hadi napoli dustu diyelim en fazla 25e duserdi

Bence simdi tapusuyla alsak 15i gecmez

Ama dedigin gibi her sene yaptiklarini yaptilar taraftari umutlandirip utandirdilar
Ajax 20 veriyor diyorlar 15e bize koklatmaz Napoli

Geri
Üst Alt