- 18 Eylül 2018
- 16.287
- 12.624
- 1.598
Nkunku çöpüne gerek yok. Milan çöplerini bir yerlere çakma peşinde. İtalyan muhabirlerde milanla kol kola hareket ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah sahaya çıkabilir.SON DAKIKA | Galatasaray, Christopher Nkunku transferini bitirmek üzere! (Sacha Tavolieri)
Çöpten kastım buydu zaten patlak diyeyim.Çöp falan değil, mükemmel bir oyuncu.
Ama sakatlık sorunları var ve mental olarak sıkıntılı.
Fb daha yeni yetişkin transferini kapattık bundan sonra ihtiyaç olursa u23 olarak hamle yapabiliriz diye açıklama yapmadı mı son basın toplantısında? Lang 25 milyon bonservise zaten ben de karşıyım ama 45-50 bonservis +12 maaş Leao'ya vereceğime 15 bonservis- 4 maaşa Lang'ı almak bence daha mantıklı. Yanına da alırım Can Uzun'u mesela.Rashford çekerse fb kaosu izle Hasan'im. Lang 12yi geçmediği müddetçe tek kelime etmem. Leao hastası da değilim hele o maliyetlere ama 25bonservise denenecek adam değil Lang. Noname biri deneyelim hiç değilse aklımızda hayaller kurarız ya tutarsa diye.
Ayrıca burası Türkiye burda kaosu toplum yaratır. Senin lang fb nin rashford çektiği bir dünyada performans alma şansın 0. İsterse her maç asist yapsın hep boklanir.
Zaten gelmeden hastag falan bu moralle sittin sene fayda veremez artık
pahalı transferimizi sol kanada yapmak zorunda mıyız belki parayı santrafor ya da stopere basacaklar.Güzel hastag, vallaha onlarca isim ciktiktan sonra lang gelecekse içinden geciceksin, lang bile bu olayı duysa taraftarla el ele Yönetimi protesto eder. Bence bu sezon her maç yönetim yuhlansin, futbolcular ise alkislansin
Çöp değil de sakat diyelim.Nkunku ağır çöp baştan diyeyim.
lan hayırSON DAKIKA | Galatasaray, Christopher Nkunku transferini bitirmek üzere! (Sacha Tavolieri)