Transfer Nöbeti #10

Fb daha yeni yetişkin transferini kapattık bundan sonra ihtiyaç olursa u23 olarak hamle yapabiliriz diye açıklama yapmadı mı son basın toplantısında? Lang 25 milyon bonservise zaten ben de karşıyım ama 45-50 bonservis +12 maaş Leao'ya vereceğime 15 bonservis- 4 maaşa Lang'ı almak bence daha mantıklı. Yanına da alırım Can Uzun'u mesela.
Can uzunu da alamazlar hiç bişey alamaz bu capsizlar valla. Langi 15e de vermez Napoli. Daha milandan adam alamıyoruz ki dehlemek istedikleri topçu leao. napoliys gideer singo veririz lang karşılığı seyret gör

İhtiyacımız olan oyuncu tam olarak Nkunku hatta, hem skorer, hem teknik, hem topla gider hem pas atar.

Ama sakatlık sorunu olunca ve mal olunca bunların bir anlamı kalmıyor tabii.
Osimhenin yanınada Kanada da atabileceğimiz tam ideal profil belkide sakatlık yaşamaz beşiktaştaki gomez örneği gibi bu biraz şans çok çabuk oyuncu bilekleri falan çok kıvrak

SON DAKIKA | Galatasaray, Christopher Nkunku transferini bitirmek üzere! (Sacha Tavolieri)
Sakatlık problemi olmasa iyi oyuncu ama sakatlık problemleri ve oradan geri dönüşler derken istikrarlı performans almamız çok zor. Çok riskli iş olur. Ha tabi Lukaku övüp bu oyuncuyu boklayanlar ise başka bir durum.

Bu Sacha gecen gunlerde Ali Turap Amed ile anlasti demisti herkes gulmeye baslamisti demi?

Komik bir durum ama adam bir yerden haber almis.
O konu harcinde de Osimhen ile ilgili saçma sapan haberler yapıp duruyordu. Galatasaray taraftarının verdiği trafiği çok seviyor 2 sezondur. Haberlerinin çoğunun karşılığı bile yok. O yüzden doğrudan güvenilecek bir isim değil. Ali Turap haberi de Reşat Can Özbudak çıkışlı olabilir, yasaklı fenerlinin tayfadan birisi. Etkişemi seven birisi kendisi, haberlerini okurken birkaç defa sorgulamak gerekiyor.

Öncesi var mı bilmiyorum ama bulabildiğim ilk paylaşımlar bu şekilde.

1787057172619.webp

1787057200357.webp

nkunku ve lang transferleri haziran 5 gibi bitecek işlerden

batrakov da 1 temmuzda atardı imzayı

Çöp falan değil, mükemmel bir oyuncu.

Ama sakatlık sorunları var ve mental olarak sıkıntılı.
Sihirbaz seviye korkunç yetenekli bir herif. Geçen sezon birkaç maçta izleyince şok oldum hala bu kadar iyi olmasına. Ayakları çok hızlı her an her açıdan gol pası ya da gol çıkarabiliyor hala

Tavolieri bu dönem çok sallama haber yaptı bizim lig ile alakalı

Nkunku şapkadan tavşan çıkaracak cinsten bir herif

Sık sakatlandığına eminmisiniz geçen sezondan beri sadece 16 gün sakatlanmış transmartktde

4 sene şampiyon ve 100 milyon bonservis sıkabilecek durumda böyleyken, yarın öbürgün şampiyon olamazsak makası tersten açmak neymiş gösterir bize bu yönetim. 3. sınıf adamlar doldururlar takıma.

13üncü olmuş takıma yapılan transferler hiç aldatmasın Erden Timur imzasıydı o.

O zaman batrakov u ne bokuna aldık
Batrakov orta saha cunku.

Zaten Batrakov haric Can Uzun alinmali demistim , eger o olmuyorsa demek Nkunku diye dusunmus olabilirler.

Bizim takimda oyuncu eksik, Batrakov alindi diye transfere gerek yok diye dusunmemek lazim.

Geri
Üst Alt