Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden ilk 4 haftada 4 mağlubiyet ile elenip lige konsantre olmak lazım.bu kadroyla bırakın şampiyonlar ligine gitmeyi avrupa ligine bile gidilmemeli
Muz yiyeyim ama çilek tadi gelsinhem büyük ligde oynasın hem çok gol atsın. hoşgeldin kane ve haaland
nerde yapmış o istatistiği top 5 lig demi ?herif tüm takımdakilerden daha cok futbol biliyor merak etme
zaten o fizikle bu kadar gol asist yapabiliyorsa oyun görüşü muazzamdır
biraz scout etsen karşı cıkmazsın
duran top kullanmaktan baska meziyeti yok yazarak acık acık yalan söylüyorsun nerede izledin bunu? hangi videoda dediler

zaten adamı 5 taksit vs veriyorlar diye alıyoruz. Aynı paraya enciso almadık adam fransa ingilterede falan oynadı milli takımda gördük fişek gibiydinerde yapmış o istatistiği top 5 lig demi ?
hala skor katkısı diyorsunuz yahu adam köyünde yapıyor onları diyorum .
o zaman gidip faroe adaları gol kralını getirelim
![]()
aç bak burda tüm maçlar var , izledim 6 tam maçını . duran top dışında elle tutulan bir şey göremedim
Sona kalırsınsan çer çöp kalır piyasadaYalnız müthiş bir listemiz var. Profiller birebir uyumlu halde.
-Gol atamayan forvet
-istikrarsiz kanat
-Kronik veteran
Müthiş bir planlama
0 çekmesek baribu kadroyla bırakın şampiyonlar ligine gitmeyi avrupa ligine bile gidilmemeli
Geçen sezonun sonunda kabuk değişikliği şart dedik kadro iyiye gideceğine iyice kötüye gittilesley ile leminayı yollayın 6 tane adam akıllı transfer yapın gerekirse torreirayı da yollayın sarayı da

the team menejerlik şirketi ile yakın olan yöneticilerimiz, aynı jelert , sallai ve nhaga da olduğu gibiUgocukuyu kim çaktı takıma acaba
32. falan oluruz en iyi ihtimalle0 çekmesek bari
herif tüm takımdakilerden daha cok futbol biliyor merak etme
zaten o fizikle bu kadar gol asist yapabiliyorsa oyun görüşü muazzamdır
biraz scout etsen karşı cıkmazsın
duran top kullanmaktan baska meziyeti yok yazarak acık acık yalan söylüyorsun nerede izledin bunu? hangi videoda dediler
Dursun başkan son gün satar üstüne forvet almaz bu hikaye bana tanıdık geldi.