Transfer Nöbeti #10

Ne kadar boktan bir transfer dönemi ya. Gelenler batrakov, ubuçuk gündemdekiler noa lang, nkunku kapansada bitse bu rezalet.

herif tüm takımdakilerden daha cok futbol biliyor merak etme

zaten o fizikle bu kadar gol asist yapabiliyorsa oyun görüşü muazzamdır

biraz scout etsen karşı cıkmazsın

duran top kullanmaktan baska meziyeti yok yazarak acık acık yalan söylüyorsun nerede izledin bunu? hangi videoda dediler
nerde yapmış o istatistiği top 5 lig demi ?

hala skor katkısı diyorsunuz yahu adam köyünde yapıyor onları diyorum .

o zaman gidip faroe adaları gol kralını getirelim

aç bak burda tüm maçlar var , izledim 6 tam maçını . duran top dışında elle tutulan bir şey göremedim

Oha bu olayi biz nasil kaptirdik :asd:

RESMI | Stije Resink, 4.5 milyon euro karşılığında AZ Alkmaar'a transfer oldu!

Hâlâ çapraz bağ sakatlığının etkilerini üzerinden atmaya çalışan Resink, FC Groningen'e 'sadece' 4,5 milyon avro kazandıracak. Ayrıca, 'Kuzeyin Gururu' (The Pride of the North) lakaplı kulüp, müzakereler sırasında bir sonraki satıştan pay maddesi de elde etti.

Alkmaar cephesinde, Resink transferinden dolayı duyulan büyük bir memnuniyet söz konusu. VI'nın haberine göre, "AZ, Resink'in sakatlığını onu nispeten düşük bir bedelle kadrosuna katmak adına eşsiz bir fırsat olarak görüyor. Normal şartlar altında bu, kulüp için mümkün olmazdı. Ciddi bir sakatlık geçirmemiş olsaydı, çok daha pahalı olurdu. Bu yıl futbol oynayamayacak olmasına rağmen AZ Alkmaar onu şimdi almaya karar verdi."

nerde yapmış o istatistiği top 5 lig demi ?

hala skor katkısı diyorsunuz yahu adam köyünde yapıyor onları diyorum .

o zaman gidip faroe adaları gol kralını getirelim

aç bak burda tüm maçlar var , izledim 6 tam maçını . duran top dışında elle tutulan bir şey göremedim
zaten adamı 5 taksit vs veriyorlar diye alıyoruz. Aynı paraya enciso almadık adam fransa ingilterede falan oynadı milli takımda gördük fişek gibiydi

Dursun başkan son gün satar üstüne forvet almaz bu hikaye bana tanıdık geldi.

Ali Naci Küçük: "Dursun Özbek ile Abdullah Kavukçu, Çorum maçının ardından transfer görüşmeleri ve tercih edilen oyuncular konusunda tartışma yaşadı. Abdullah Kavukçu istifa ederse sürpriz olmaz."

herif tüm takımdakilerden daha cok futbol biliyor merak etme

zaten o fizikle bu kadar gol asist yapabiliyorsa oyun görüşü muazzamdır

biraz scout etsen karşı cıkmazsın

duran top kullanmaktan baska meziyeti yok yazarak acık acık yalan söylüyorsun nerede izledin bunu? hangi videoda dediler

Bunlara kalsa 100 milyona bruno rashford cekip yillik da 20 ser milyon maas vermemiz gerekirdi.. Kiytirik ligde 2 yil daha sampiyon olmak icin geri donusu olmayan 200 milyon euro harcayacaktik..
Simdi biri cikip da singo lesley falan yazmasin yanlisa yanlisla devam etmek aptallik olur .

Geri
Üst Alt