- 12 Haziran 2015
- 36.623
- 32.391
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazımcan'ın uzun taçları ve Kaan'ı da duran toplarda etkisi ve iri orta yaptığı için aldı bence. Bana göre asıl İlkay yerine Nhaga'yı almalıydı 1 kişi eksik rakibe karşı.Giren isimlere bakarsak gayet de bilincli almamis oyuna Kazimcan- Kaan mi mac cevirecekti
Rezil bir açıklama top taşımamız gerekiyor pas yapmamız değil.
Birbirimizi dolandirdik adamlarla.Su daha pahalı lan![]()
Değil abi değil elemanı psg falan istiyordu haberi de kolpa geliyor bana menajer haberi. Eleman olmamış yunusBizde de yürüye yürüye gol attı Yunan.
Helva gibiydik. Ama bence de Batrakov maksimum 4 gol 5 asist o da her maç oynarsa. Ve işin kötüsü ben ilk defa çok az izledim çok öyle hızlı falan da değil
Okan ilk geldiğinde evimizdeki ilk maçta abdülkerimin hatasıyla giresunla berabere kalmış ama o sezonu şampiyon bitirmiştik
Bu sezonda ilk maç davinsonun hatasıyla evimizde berabere bitiyor
5. şampiyonluk yakın meşaleleri yakın derim
Yönetim bir yere gitmez. Daha Florya ve Aslantepe'yi yiyemediler. Onları yesinler, arkalarına bakmadan kaçarlar zaten.Bu iş, bu takım dikiş tutmaz attık saçma sapan başladı bi kere, 5. Haftaya yönetim de okan da istifa eder.