Transfer Nöbeti #10

bu defans ve os ile cl'de ilk 24 imkan dışı ama osi gitmezse ligi hala kazanma iht var, leao fln da gelirse

Bu iş, bu takım dikiş tutmaz attık saçma sapan başladı bi kere, 5. Haftaya yönetim de okan da istifa eder.

Su daha pahalı lan :asd:
Birbirimizi dolandirdik adamlarla.

Üyelik bitince kapatmayı unutmuşum. 1500 TL fatura geldi. Yenilemeyi düşünmüyordum bu sene kafayı futboldan almak için. Sonra aradım böyle iş mi olur ulan diye. Arkadaşlar hep aramış yenileme yapmak istememissiniz dediler. Ee dedim nolcak?

189 dan yenileyelim faturayı da silelim dedi. Atladım. Ama 12 ay toplu ödeyin dedi. Öyle aldik

Bizde de yürüye yürüye gol attı Yunan.

Helva gibiydik. Ama bence de Batrakov maksimum 4 gol 5 asist o da her maç oynarsa. Ve işin kötüsü ben ilk defa çok az izledim çok öyle hızlı falan da değil
Değil abi değil elemanı psg falan istiyordu haberi de kolpa geliyor bana menajer haberi. Eleman olmamış yunus

Okan ilk geldiğinde evimizdeki ilk maçta abdülkerimin hatasıyla giresunla berabere kalmış ama o sezonu şampiyon bitirmiştik

Bu sezonda ilk maç davinsonun hatasıyla evimizde berabere bitiyor

5. şampiyonluk yakın meşaleleri yakın derim

Sonraki sezon ilk maç Kayseri maçı da 0-0 bitmişti

Sara şutör filan değil. Belki bir zamanlar öyledir. Bize geldiğinden beri değil. Onun çektiği şutları takımda herhangi biri de çekiyor.

Tolga Ciğerci'de 1 sezon ceza sahası dışından çok gol attı diye şutör değilse Sara'da şutör değil.

Lesleyi rakipler daha iyi tanimiyordur. Onu oyuna alsan ve ceza sahasinda dikil desen, belki bu adamin boyu büyük diye hava toplarinda etkili olur diye düsünerek yakindan markaj ederlerdi ve bosluk yaratirdi.

Geri
Üst Alt