Transfer Nöbeti #10

herkes den red yemeyin ya. Biraz Kulübün büyüklügünü bilin

Lucas giderse yerine adam alınacağını düşünmeniz acayip komik

Hatta lemina+lucas gitse bile almazlar

Lesley nhaga ilkay sara var derler

kriz çıkması herşey normalmiş gibi davranılmasından iyi olur caferim

lemina torreira bizi bir yere taşıyamaz ve daha mayısta biletleri kesilmeliydi ama yapmadılar

şimdi en azından kendilerş giderse ve oyuncu alınmazsa yönetimin hocanın yaptığı yanlışlar gün gibi aşikar olur

şimdi taraftarın çoğu da lemina var torreira var diye düşünüyor

Şu transfer piyasasında 25'e Batrakov baya iyi iş bence, Can Uzun falan 50 diyorlardı yaw en basitinden Bertuğ için Başakşehir 15 istiyor deniliyordu. Bence Milan'ın talepleri düşmüşken kanat forvete de Leao işini çözüp transferi kapatabiliriz daha fazlasının olacağını düşünmüyorum. Sıradan bir 2. forvet ve Lang geleceğine sadece Leao gelsin.

Leao işide biter artık yakında malum bizim yönetim bi anda iki işi beceremiyor sıra leaoya gelmiştir

Bu gün 19:30'da Moskova'da olacakmış zaten. Yarın sabah oyuncu ve açıklama gelir.

Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Lemina
Sara Batrakov
Barış Osimhen Leao

Buna okeyim

adamlar kadroyu avrupa ligi kadrosu yaptı helal olsun

kriz çıkması herşey normalmiş gibi davranılmasından iyi olur caferim

lemina torreira bizi bir yere taşıyamaz ve daha mayısta biletleri kesilmeliydi ama yapmadılar

şimdi en azından kendilerş giderse ve oyuncu alınmazsa yönetimin hocanın yaptığı yanlışlar gün gibi aşikar olur

şimdi taraftarın çoğu da lemina var torreira var diye düşünüyor
ben çöpe atılacak adamlar olduğunu düşünmüyorum

lucas'ı da son maçta beğendim ne yalan söyliyim, asıl problemi mental adamın gidicem gidicem demesi baydı

yoksa fizik falan olarak bi problemi yok bence

Allahsızlar kulüpte ne itibar bıraktılar ne haysiyet. Gelen ret çekiyor giden siktir.

Milan şu anda Galatasaray'dan 40 milyon istiyor Leao'nun transferi için. (La Gazzetta dello Sport)
Ödeme planı da önemlidir burada 3 yıl vadeli falan isterse bir de 35+5'e bu iş biter. Yaklaşık 3 haftada Lemina vb. gidişler olursa gerçekten bize Batrakov geldi sayıyorum onun harici 5 transfer daha lazım oluyor. Yapabilir miyiz sanmıyorum. Ha burası da GS yumurta kapıya dayanınca olmaz denilen şeyler de olabiliyor.

Hayırlı günler,

Sol kanat için başkanın aklında bir oyuncu var. Önümüzdeki 2 gün içerisinde kendisi için son bir deneme yapılacak. Eğer olumsuz sonuçlanırsa ki olumlu olacağı görülmüyor, Leao transferine onay verecek.

Tahminimle Cuma ya da Cumartesi Leao tamamlandı haberleri düşmeye başlar. Batrakov sonrası sıradaki transferimiz diyebiliriz.

Başkan artık oyuncuların sürekli maaş zammı istemesinden sıkılmış durumda. Alınacak oyuncuların da maliyetlerini yükselttiğini düşünüyor. Para ayağı yapan herkesin bileti bir anda kesilebilir, dün verdiğim isimler içerisinde olmayan 1 isim de dahil buna.

Geri
Üst Alt