Transfer Nöbeti #10

Ayrıca Tolgahan bazı konuları da bilerek atıyor olaya oltaya kim geliyor diye. İlk Hikmet düştü. Kıvırmaya kalktı makara geçti resmen anlamadı bile adam.

İsmi hiçbir şekilde düşmeyen 6-7 farklı oyuncu var hala. Düşmesini isterlerse düşürürler zaten. Bu yüzden her yazılana da inanmayın.

arsenal kiralamak istiyormuş ama o kadar. opsiyon falan koyup başka takımın almasını istemiyorlarmış herhal.

Ethan'ı da sanırım 10 gün önce yazmıştım burada öneriler arasında diye. Eğer Can'dan olumlu dönüş alamazsak Ethan'da tekrar devreye girebilir ama bizlik bir şey yok şu an için.

Ayrıca Tolgahan bazı konuları da bilerek atıyor olaya oltaya kim geliyor diye. İlk Hikmet düştü. Kıvırmaya kalktı makara geçti resmen anlamadı bile adam.

İsmi hiçbir şekilde düşmeyen 6-7 farklı oyuncu var hala. Düşmesini isterlerse düşürürler zaten. Bu yüzden her yazılana da inanmayın.
Her yazilana inanmayiz. Sadece senin yazdiklarina inaniriz abi. Allah senden razi olsun

1787140699896.webp

Her yazilana inanmayiz. Sadece senin yazdiklarina inaniriz abi. Allah senden razi olsun

Ben bana da inan demiyorum dostum. Ama şimdi ben sana pat diye bir isim atsam ilgileniyoruz diye herkes olur mu olmaz mı yarar mı yaramaz mı konuşmaya başlar. Bunu demek istiyorum.

Stabil isimler belli farklı yerlere odaklanmaya gerek yok şu an için. Erzurumspor maçından sonra 1 transfer daha olur sonrası tamamen son haftaya kalır gece de yazmıştım. Boşa şu bu gelir mi diye düşünmeyin.

Öncelik sıraları var. Foruma geldiğimden beri söylediğim bir şey var. Can burada kilit nokta. Can her mevkinin gidişatını belirleyecek.

Asıl odaklanılması gereken transfer Can. Gidecek gelecek kalacak herkes ona bağlı bir zincir şekilde.

Reis eleştiri farklı bir şey muhalefet olmak çok farklı şeyler.

Eleştiriye her zaman her konuda açığız bunda bir problem yok. Ama adam ısrarla haberi yokken söylediğimiz oyuncu için yok o söyledi yok bu söyledi yok hani salı geliyordu ağzı yaparsa ben o adamda eleştiri değil art niyet ararım. Yani hepimizin ortak noktası Samiyen bence. Bilgiyi geçip ertelenmesi gerektiğini söylüyor adam hala neden salı gelmedi ağzı yapıyor. Ben bu tiplere kızıyorum yoksa internet ortamı farklı görüşler her daim olacaktır.

Tolgahan Tolgahan Tolgahan. E aga Mora nerede Martinelli nerede Bilal nerede mesela. Teklif yapılan önerilen yüzlerce oyuncu var yazalım mı hepsini anlamıyorum ki. Olgunlaşan belli bir seviyeye gelen ve resmi teklifleri yazıyoruz sadece. Ben Tolgahan'ı beğeniyorum da mesela ama işin sonunda biz yapmıyoruz ki transferleri.

Öyle bir başkan var ki başımızda bir anda ön alana u23 alalım Van Dijk çekelim arkaya diyebilecek potansiyelde.

Başından beri kolpa her haberi yapıyor olayına girmemek için hep stabil giden ilişkileri yazıyorum dikkat eden vardır muhakkak. Ama napalım her önerileni söyleyelim mi.

Dün akşam mesela 2 tane önerilen stoperi yazdım ama öneri yani bu yoklanıyor değerlendiriliyor listemize alıyoruz. Her adamı yazarsak ne anamız kalır ne bacımız çünkü ilgileniyor deyince alıyoruz moduna giriyor herkes.

Sakin şu an ilerlenen 3 transfer Batrakov, Leao, Can. Biri bitti diğer 2 si en ciddi adaylar.
Ya bunlar tepki değil daha hangisiydi unuttum birisine baya forumca üstünden geçerek göndermiştik burada.
Sen direkt başkanın ağzından da alsan kolpa da sıksan göreceksin bu tepkiyi bu işe kolları sıvadıysan.
Bana şuna cevap misal: Topçunun değeri atıyorum 15m lira iken bizim muhabirler niye 30m istiyorlar 50m a domalacaklar filan diye algı yapıyor?

Çok abartıldığını düşündüğüm bir oyuncu da pape matar sar. Teknik becerisi düşük ortasaha oyuncularını sevmiyorum.
aynen öyle , kante ve gündüz varken fb nin halini görüyoruz , koşmaktan başka bişi yaptıkları yok , kapanan takımları bu tarz adamlarla açamazsın , anlatamıyoruz.

Ben bana da inan demiyorum dostum. Ama şimdi ben sana pat diye bir isim atsam ilgileniyoruz diye herkes olur mu olmaz mı yarar mı yaramaz mı konuşmaya başlar. Bunu demek istiyorum.

Stabil isimler belli farklı yerlere odaklanmaya gerek yok şu an için. Erzurumspor maçından sonra 1 transfer daha olur sonrası tamamen son haftaya kalır gece de yazmıştım. Boşa şu bu gelir mi diye düşünmeyin.

Öncelik sıraları var. Foruma geldiğimden beri söylediğim bir şey var. Can burada kilit nokta. Can her mevkinin gidişatını belirleyecek.

Asıl odaklanılması gereken transfer Can. Gidecek gelecek kalacak herkes ona bağlı bir zincir şekilde.

Pape Mata Sarr tam olarak aradigimiz topcu keske buyuk bir mucize olsa da alsak
Yönetim beceriksizliği ayrı konu ama Sarr'ı almak isteyen bir takım alabilir. Rotasyon oyuncusuydu zaten orada da. O kadar transfer sonrası satışında zorluk çııkartmayacaklardır

Ya bunlar tepki değil daha hangisiydi unuttum birisine baya forumca üstünden geçerek göndermiştik burada.
Sen direkt başkanın ağzından da alsan kolpa da sıksan göreceksin bu tepkiyi bu işe kolları sıvadıysan.
Bana şuna cevap misal: Topçunun değeri atıyorum 15m lira iken bizim muhabirler niye 30m istiyorlar 50m a domalacaklar filan diye algı yapıyor?

Rakamları bilmiyorlar çünkü mabaddan uyduruyor çoğu. Açıyor TM'yi bakıyor 30 milyon €. 10 daha ekleyelim buna diyor.

Bruno için istenen bonservis 70 milyon €'ydu haziran başı mesela. Adamlar yollamak istemiyor çünkü. Şimdi 50 55 rakamları uçuyor. Eğer Bruno ben gitmek istiyorum yeter derse o rakamlara düşer.

Biz çoğu oyuncuya kendimiz gitmiyoruz ki aracılarla çözüyoruz. Bu yüzden rakamlar hep son aşamada ortaya çıkar.

Geri
Üst Alt