Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
leao aşırı boklanıyor milan süreci gördüğünüz gibi mental ipler kopmuş bizde yeniden kendini ispatlamak için uğraşır. osimhen napoli süreci gibi. osimhen kadar karakterli olamayabilir ama öyle yorumlar yazılıyor ki sanırsın deniz türüç alınıyor
Leaodaki sıkıntı şu osimhen bireysel barış bireysel olunca oyun nasıl kurucucaz. Bize tadic gibi asistçi adam lazım

Osimhen de giderse Serdar Ünsal dan mutlusu yok
Gitmeli hala anlamiyon herhalde. Bu yönetim iṣe yarayacak transfer yapmayacak

Okan gelen u23leri oynatmayacak örnekleri cokca mevcut

Bu kadro sampiyon zaten olamaz

Ozaman osimhene de eziyet bize de eziyet kalmasi

Gitsin gelen parayla inṣaatlari bitirelim bari

Bir efsane gol bir bireysel hata, onun dışında 5-0 yenmeliydik Çorum’u, dünkü maç kadroya bağlanmaz, 40 tane şut atmışız.

Ha yedekten biri girse nabzı düşürse daha organize hücumlar mı olurdu bence hayır, bizim takımın olayı yüksek nabızda oynamak zaten.

Yunus muhteşem oynadı, onun dün oynadığından daha iyi 10 no performansı verecek birisini alacağımızı düşünmüyorum.

Bazı şeyler ortada zaten, hep ortadaydı, 2 sene önce de ortadaydı, birşey oldu Osimhen’i kiraladın maaşına da kurtardın sezonu, sonrasını buraya kadar getirdiysen zaten onun sayesinde.

Yoksa geçen sene de 3 ay kaleci arayıp son gün yan sokaktakini getirdin anca, Singo diye bir adama 2 ay uğraşıp fahiş bedellere getirdin, bu yönetim ET sonrası hep böyleydi, böyle olmaya da devam edecekler.
Bu arada erdende de sihirli değnek yok.
Doğru adamlarla çalışıyordu.

Heriflerde bir kin var gardi ile çalışmayacağız derdine düşmüşler. Ulan son 5-6 senenin şampiyonluk kadrolarının en büyük mimari gardi.
Herif çat trossardı beşiktaşa getirdi.
Erden burada beşiktaşın mal gibi 18 milyon domalmasını kesip 8-9a indirirdi bizimkiler dahil türk futbolunu yönetenler aptal olduğu için her sene 200 milyon euro çöpe atılıyor ülkede.

Gitmeli hala anlamiyon herhalde. Bu yönetim iṣe yarayacak transfer yapmayacak

Okan gelen u23leri oynatmayacak örnekleri cokca mevcut

Bu kadro sampiyon zaten olamaz

Ozaman osimhene de eziyet bize de eziyet kalmasi

Gitsin gelen parayla inṣaatlari bitirelim bari
dursun ve senin hayalinde ki gs bu sanırım rengim

Leaodaki sıkıntı şu osimhen bireysel barış bireysel olunca oyun nasıl kurucucaz. Bize tadic gibi asistçi adam lazım
hücumda sıkıntı pozisyona girmeden ziyade biterememiz o tarz oyuncular daha önemli. dünkü maç örnek bala mala rakibin oyuncusu ceza sahasından doksana astı bazı maçlar bu da lazım bize. leao yatırır kaldırır ceza sahasında kaçırmaz kolay kolay.

Leminayı tutuyorsan Bu takıma stopere falan hiç gerek yok.
Lemina stoperde birinci alternatif olur.
aklı olan adam gider stoper yerine orta sahaya en az iki adam alır.Bir tanede adam gibi kanat.
İyi bir 10 no ile doğru orta saha kurgusuyla yemin ederim ortalama bir yedek forvet al gene katkı verir..
Yazarken bile olum hala neyin mücadelesini veriyorsun diyorum kendi kendime..Yazık yemin ederim.

Bu arada erdende de sihirli değnek yok.
Doğru adamlarla çalışıyordu.

Heriflerde bir kin var gardi ile çalışmayacağız derdine düşmüşler. Ulan son 5-6 senenin şampiyonluk kadrolarının en büyük mimari gardi.
Herif çat trossardı beşiktaşa getirdi.
Erden burada beşiktaşın mal gibi 18 milyon domalmasını kesip 8-9a indirirdi bizimkiler dahil türk futbolunu yönetenler aptal olduğu için her sene 200 milyon euro çöpe atılıyor ülkede.
Oyuncuyu bulan o değil zaten ikna sürecini doğru yöneten o.

ET sonrası Hatipoğlu diye bir adam geldi, Jelert, Cuesta soktu gitti hesap soran yok. Kavuk bey herkesle fahiş kontratlar yaptı şimdi istesen gönderemiyorsun.

Herşeyi geçtim her zaman işlemese de yani olumlu sonuçlanmasa da ET dönemi bir plan vardı şu an o da yok.

hala genç topçu bizi kurtarmaz olmuş topçu alalım diyenler var.

çok geç kaldık zaten genç topçu almak için, daha mertens gitmeden en azından yarım sezon genç 10 numara almalıydık,

daha torreira bitmeden nhagayı orta sahaya monte etmeliydik

icardi gitmeden genç yedek santraforu almalıydık takıma monte etmeliydik

şuanda şans yaver gitse çok iyi adamlar alsak bile bir sonraki sene başka mevkiler bitecek yine yaşlı pahalı topçu yine transfer döngüsüne gireceksin

bu sene yapacak birşey yok o genç topçuları almak zorundayız

Geri
Üst Alt