Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Gitmeli hala anlamiyon herhalde. Bu yönetim iṣe yarayacak transfer yapmayacak

Okan gelen u23leri oynatmayacak örnekleri cokca mevcut

Bu kadro sampiyon zaten olamaz

Ozaman osimhene de eziyet bize de eziyet kalmasi

Gitsin gelen parayla inṣaatlari bitirelim bari
Allah'ım sabır ver
Biz izlemek istiyoruz osyi
İsterse takımin geri kalanı paf takımından olsun. Osi satılırsa Hikâyesi kalmaz takimin

Oyuncuyu bulan o değil zaten ikna sürecini doğru yöneten o.

ET sonrası Hatipoğlu diye bir adam geldi, Jelert, Cuesta soktu gitti hesap soran yok. Kavuk bey herkesle fahiş kontratlar yaptı şimdi istesen gönderemiyorsun.

Herşeyi geçtim her zaman işlemese de yani olumlu sonuçlanmasa da ET dönemi bir plan vardı şu an o da yok.
erden başgan dönemi alınan çoğu oyuncuyu alamazdı bunlar zahayı filan ikna edecekler, torreirayı mertensi alacaklar.

fb gittens çekiyormuş u23den ulan bizim yapmamız gereken tüm hamleleri herifler yapıyor inanılır gibi değil

...

dursun ve senin hayalinde ki gs bu sanırım rengim

Dursun arkadaṣimsin ama artik öl mu diyelim illa dursun nefretimi belirtmem icin rts

Dursun beceriksizligiyle sezonu satmak uzere

1tane eksigimiz olur son gun piyangosu beklersin eyvallah. Ama ṣu anda 3 ilk 11e olmak uzere 6 eksigimiz var ve sen inaniyormusun bu eksikliklerinin giderilecegini?

Leminayı tutuyorsan Bu takıma stopere falan hiç gerek yok.
Lemina stoperde birinci alternatif olur.
aklı olan adam gider stoper yerine orta sahaya en az iki adam alır.Bir tanede adam gibi kanat.
İyi bir 10 no ile doğru orta saha kurgusuyla yemin ederim ortalama bir yedek forvet al gene katkı verir..
Yazarken bile olum hala neyin mücadelesini veriyorsun diyorum kendi kendime..Yazık yemin ederim.
Dün lemina rezil şekilde oynadı stoperde 3. yiyiyorduk

Altimira ve Onyedika. İki tane 6 no.
İkisi de devre arasında adı sürekli geçti ve ikisi de bu yaz transfer yaptı. Sırasıyla 18m ve 9m bonservisleri.
Madem bu kadar istiyorduk, Lemina ile imzalamayıp alsaydık. Ne değişti ?

Ahmetcan Kaplan 2.5 milyon euro karsiliginda gecen sezon kiralik oynadigi NEC’e transfer oluyor

Geri
Üst Alt