Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.457
- 10.294
- 1.088
10. başlık olmuş Dursun bir adam getirdin onu da zor bela.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macina ve performanslara gore degisir. Mac kotu gittiginde ucunden birinin oyuna atilabilmesi gayet iyi bir luks. Ama bence Leao olayi Baris'in gitmesine hazirlik icin yapiliyor.Yalnız, Leao gelirse kim kesilecek sizce?
Barış mı Sane mi?
Yapicak birşey yok geldi gibiBatrakov ağır vasat gibi geldi. Umarım biz yanılırız
İnşallah öyle çıkarYapicak birşey yok geldi gibi
Umarım içinden başka birşey çıkar
Ben de kalıcı değil geçici çözüm olur diyorum, yani aldık uzun yıllar götürür vibe ı alamadım ha gelişir o ayrı.Ne yalan soyleyeyim biraz Szymański vibe i aldim.
Bu maç tam ölçü olmaz adam transfer olmak üzere sakatlanmamak için kendini zorlamamıştır. Diğer maçlarına bakmak lazımHic adam eksiltmedi macta. Al gulum ver gulum
Adam eksiltebilmmesine çok da gerek yok ismi geçen kanatlardan birisi takıma gelecekse. Bize arka taraf ile hücumu birbirine bağlayacak net bir isim gerekiyor. Hücumu organize edecek, yönetecek birisi olsun. Batrakov bu olabilir mi yetenek bir yana mental olarak o rolü kaldırır mı bilemeyiz ama bizim 10 numaramızın dribbling becerisi olması şart değil bence. Sane'yi oynatabilsin, Osimhen'in koşularını 40 saniye sonra değil de anında görebilsin yeterli. Orta sahamızda da oyunu yönlendirecek bir profil olmadığı için hücuma çıkarken kara delik gibi kalıyor orası. Takımı kapalı savunmalara karşı hızlı düşünüp hızlı reaksiyon gösterip aksiyona sokacak 10 numara gibi 10 numara gerekiyor. Batrakov'dan bağımsız bence asıl olması gereken özellikler bu olmalı oraya alacağımız adamda diye düşünüyorum.Hic adam eksiltmedi macta. Al gulum ver gulum
Bu kanat ve orta sahayla bi guzel 442 oynanirkiYalnız Barış-Osi'li 4-4-2 ilgimi çekiyor ya
Osi-Barış
Leao-Sara-Lucas/Lesley/Lemina-Sane
Jakobs-Apo-Davinson-Sallai
Uğurcan
Sara'nın yanına kim formda ise o oynar artık