Transfer Nöbeti #10

Çorum bu arada bu sene bu şekilde devam ederse ilk 8’de bitirir son zamanlardski en iyi anadolu takımı
sakadır heralde adamlar 2 top yapacak durumları yok, yarın FB BJK bunlara 4 er tane atar gecer. Bizim beceriksizligimiz adamların basarısı degil. Goztepe, samsuna karsı falan oynasak bugun yine 4 tane yerdik.

Osimhen'in taraftardan özür dilemesine gerek yok sahada zaten her şeyi yaptı yine kendini yırttı asıl sana laik bir kadro kuramadığımız için ben bir taraftar olarak kendisinden özür diliyorum.

Takımda 4-5 0yuncu falan yok über zeki kardeşim. Bu takımda 1 tane oyuncu var kardeşim. O da Osimhen kardeşim. Onu satmadığın sürece yeri dolmayacak hiçbir oyuncuyu satmamış oluyorsun zaten , kapiş 😉
Copy paste yorumlari kes biraz futbola kafa yormaya baslasan iyi olur.

Tüm suç seçimde rakip çıkarmayan genel kurulda. Adama resmen istediğini yap biz karışmayız dediler. Adamda bunu yapıyor. Üyeler ve yönetimde taraftarı sadece para olarak görüyorlar. Gözükende bu sene parada olmayacak bakalım seneye ne yapacaklar

Bu iş psikoloji işidir. 3-4 tane nokta atış adam alsan futbolcu da hoca da taraftar da gaza gelir diğer topçuların performanslarını da yukarı çekersin çoruma 5 atardı takım. Tüm enerjiyi ypk edrrsen ptt lig takımını bile yenemezsin
Psikoloji işi ok.

Ama şu bi gerçek. OB transfersizlik kadar büyük bir sorun bizim için.

Bu istatistikler. Leao falan değil 1 tane yedek santrafor alsa yenecekti muhtemelen. İcardi takımda kalsaydı bile yenecekti muhtemelen. Gol lazım yedekte sokabileceğin hücumcu yok, santraforu ikileyebileceğin adam yok.
HPtatgoXsAEXSeL
Toplama takimi yenmek icin de transfer lazim olmasin bi zahmet rts. Hemde son 30dk 10 kisi oynamis toplama takimi!!

Tekrar söylüyorum dinamizm için orta sahaya Gedson Fernandes gibi bir adam lazım. Topla çıkacak bir tane adam yok. Bazuka gibi şut çekecek bir tane orta saha yok. Beklerin hücuma katkı sıfır kapanan hiçbir takımı açamayız. Ve defansta abdülkerim olursa kontradan çok gol yeriz.

Davinson o hatayı yapmasa muhtemelen yenecektik bu arada ama.

Bireysel hata, ve hazır olmayan oyuncuyu tercih etmek Okan hocaya

Maç boyunca yedekten hücum oyuncusu sokamamak da yönetime.

Al birini vur ötekine gibi bir durum.

Hata yapmaya devam ederseniz sezondan olacağız.

Geri
Üst Alt